• 瀏覽: 161,940
  • 回覆: 14
  • 追帖: 44
本主題由 呆頭鳥 於 2021-5-9 07:49 AM 打開
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 02:47 PM 發表

大佬.哩啲唔識喎
頂下檔先
搞下笑唓,我以前在皇崗村住了10年,但係近排同大人回去食陳鵬鵬,發覺變了很多,不過之前住地方仲係度。

其實不是的,我大陸電話卡中國移動,每個月8元留住個號碼,上去玩就升套餐,走之前又轉返8元,銀行戶口現在香港中銀在香港也可以幫你開一個大陸戶口給你電子支付用,或者直接返大陸開也可以,很方便。

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 05:23 PM 發表

而家行緊過去揑腳仔
師兄我上次返去見到水圍好多30元足浴店,是不是真的30元一個鐘,我想去修腳皮

引用:
原帖由 股市一陽指 於 2021-5-8 05:31 PM 發表

我成日行去遠啲,前面嗰間野妹一個人打邊爐
以前野妹還可以,現在野妺越來越貴又唔係好乾凈,我之前多數幫襯上沙那間。

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 05:36 PM 發表

好的,從今天開始,盡力做好工作
師兄有時間去深圳文和友拍照片謝謝

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 05:38 PM 發表

還健在!依稀記得10幾年前某個晚上……
我記得很久之前有個媽咪租了一層樓做生意,有一晚比公安封樓全層捉哂,那晚我剛好在附近宵夜

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 05:44 PM 發表

我現在正在揑腳仔,60/鍾包精油、批腳另收30。這家是普通的街鋪
可以哦,我不喜歡去大埸,那些埸不會按腳同修腳皮,叫咩名?

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 05:50 PM 發表

我過來成年了,當時就覺得唔對路。因為我們公司是做中港之間的項目發展,眼見政府唔系做嘢嘅,我冧掂老細番深圳長駐兼避疫
聰明

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 05:47 PM 發表

咁咪好險
我在宵夜

引用:
原帖由 LILITC 於 2021-5-8 06:27 PM 發表

請問套餐包D乜?8元又包D乜?可以隨時轉來轉去嗎?
只包30分鐘通話,但係很多優惠卷,例如1元可以有10G流量只係得7日用,但係要其他增值服務,例如彩鈴,但係下個月就15元,我每次申請,7日後取消增值服務,之後又申請另外一個增值服務,又送10G,即係4元可以有40G流量用,下個月又可以有這些優惠,但係一定要記得打去取消。

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2021-5-8 06:55 PM 發表

我用中國聯通都正. 每個月6元月費, 吾用吾收錢, 用就1元1GB data, 喺大陸住咗年幾個個月都係三十幾
我之前也想用聯通,但係要選號費,最小150元,中國移動就不用,只係頭2個月只可以選擇88元套餐,第三個月就可以用8元

引用:
原帖由 dAHeNrY 於 2021-5-9 06:48 PM 發表

30元30分鐘,即call啲嬸嬸可能拖緊地,娜娜聲做左你先。
識做又唔怕😂😂反正我多數找男技師,夠力

引用:
原帖由 無盡珍惜馬3 於 2021-5-9 10:21 PM 發表

面點王黃金糕,正
面點王剛開業時很多都不錯,真係即叫即做,第一次食醬骨架就係係佢嗰度,一直幫襯開華強北嗰間,黃金糕也好食,但係現在越做越差,有時D野係凍。

引用:
原帖由 illm8888 於 2021-5-9 10:50 PM 發表

呢啲人真係無聊喺度亂咁鬧 。
諗出入100萬 咁樣匯法 啲人真係傻
我換開有一間找換店可以即時將錢入你支付寶或微信戶口,我最多試過一次10萬,我見很多人也是幾萬這樣換,可以給他港幣他入人民幣你戶口,也可以你戶口人民幣過給他,他給你港幣,只要你同他換錢就可以,還不收手續費,不用登記個人資料,立即過數,唔怕到時候收咗錢唔見人,不過不要問我地址,怕出什麼問題麻煩。

主題標籤 #深圳 #香港
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]