• 瀏覽: 165,616
  • 回覆: 1,702
  • 追帖: 46
本主題由 呆頭鳥 於 2021-5-9 07:49 AM 打開
大灣區9+2的人口流入在過去一年是全國第一
所以,大家一定要把握地區的優勢,挑選一個適合自己未來發展的地方

熱賣及精選
哩幾日深圳疫情由機場傳出,我又由南山搬番龍崗最緊要識走位一于去行山

深圳水庫東江水

深圳最好風景的廁所

行咗2個鐘,開餐

開飯

水庫魚1⃣️條3斤,埋單250。又一日

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-6-19 11:57 PM 發表

哩幾日深圳疫情由機場傳出,我又由南山搬番龍崗最緊要識走位一于去行山
行咗2個鐘,開餐
至叻你喇

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-6-19 11:59 PM 發表

開飯
水庫魚1⃣️條3斤,埋單250。又一日
羨慕

引用:
原帖由 Ipswich88 於 2021-6-13 12:02 PM 發表

現金當然可以用,只係大陸好多地方吾方便,好似食飯埋單,服務員問你用什麼支付,你話俾現金,周圍啲人就會用奇異既眼光望著你。覺得你重甘落後姐。
只係因為電子支付響內地, 已經成為必需品。

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-6-19 11:57 PM 發表

哩幾日深圳疫情由機場傳出,我又由南山搬番龍崗最緊要識走位一于去行山12440561
深圳水庫東江水12440564
...
羨慕CHING。內地廁所多數都係蹲廁,呢樣野係我太太同阿女上去既麻煩之一,所以同佢地上去都係去大商場行街食野...

引用:
原帖由 kaiserken 於 2021-6-21 09:16 AM 發表

羨慕CHING。內地廁所多數都係蹲廁,呢樣野係我太太同阿女上去既麻煩之一,所以同佢地上去都係去大商場行街食野...
要去高級食府方便?

引用:
原帖由 auceo 於 2021-6-21 11:40 AM 發表

要去高級食府方便?
係呀,去平安金融中心、COCO PARK、海洋城、壹方城...

可幫忙拍一下南山?

深圳今日落雨濕濕,一于去傳說中深圳最豪水會玩下
先去醫肚

Enjoy 👏

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-6-26 01:51 PM 發表

深圳今日落雨濕濕,一于去傳說中深圳最豪水會玩下先去醫肚
俾,試後評

引用:
原帖由 garg 於 2021-6-26 03:10 PM 發表

俾,試後評
初步印象幾好
打電話過去,10分鐘左右Benz接送

Tempo隨便

比對東方棕泉(同級)
硬件設施:
大堂接待,洗浴·大池·乾濕蒸.用品(各有千秋、打和)
休息大廳,休息梳化·公眾睇波區域·專用吸煙區·(這裡略勝一籌)
按摩房/技師,這裡各種安排都很好.技師態度好!
軟件方面:
服務員服務態度非常好👍
水果飲料非常充足,非常大方,隨便吃!質量也很好👍特別一提:碗飯真的好食!追問下原來是用“孟乍隆”加上特制香油混煑!我認為是深圳最好食的一碗米飯🍚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]