• 瀏覽: 166,148
  • 回覆: 1,702
  • 追帖: 46
本主題由 呆頭鳥 於 2021-5-9 07:49 AM 打開
引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 01:39 PM 發表

各位師兄師姐,如果想看看深圳哪裡的現況,可以提出來,在下安排時間現場報道
師兄好野,果然有心有行動,並非齋吹。

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 01:37 PM 發表

過來生活快一年,以前是過客,現在是定居。以前無留意的一景一物現在多了時間去多看一眼,發掘身邊多一點人和事。原來在深圳生活跟香港真的沒什么區別
想問下C hing 喺深圳㸃樣可以上到香港網?

引用:
原帖由 chenzhong 於 2021-5-9 11:58 AM 發表

想問下C hing 喺深圳㸃樣可以上到香港網?
哩個簡單,中移動大中華plan+一咭兩號,乜網都上得

引用:
原帖由 大國子民 於 2021-5-9 12:14 PM 發表

唉唔講啦,一覺醒來原來討論大陸都比扣百幾分
分除了扣之外,有咩用?
所以,分是用來扣的

大家回帖請集中討論深圳生活,或者要求去哪些地方現場看看拍拍。也可以懷緬一下過去。
切勿回應yc,時運高睇唔到!另外,夜生活方面點到即止,大家不要犯版規就可以繼續玩

引用:
原帖由 大國子民 於 2021-5-9 12:22 PM 發表

最慘班bno唔知全球最多監控係英國,仲有人面識別添
系倫敦一條只有尖沙咀加連威佬道甘長嘅主宅路,全部大門口裝哂大大件嘅 CCTV. 特區政府一直軟弱無能,連將中區設立私家車進入收費都吾敢做,怕班香港狗吠會侵犯私隱呵。佢撈毛

引用:
原帖由 大國子民 於 2021-5-9 12:20 PM 發表

香討係大陸沒禁喎
深圳用家居網上唔到

引用:
原帖由 門外捉鳳凰 於 2021-5-9 12:29 PM 發表

系倫敦一條只有尖沙咀加連威佬道甘長嘅主宅路,全部大門口裝哂大大件嘅 CCTV. 特區政府一直軟弱無能,連將中區設立私家車進入收費都吾敢做,怕班香港狗吠會侵犯私隱呵。佢撈毛
系倫敦某些地點,你一掉垃圾,立即有廣播大聲叫你執番佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]