• 瀏覽: 166,147
  • 回覆: 1,702
  • 追帖: 46
本主題由 呆頭鳥 於 2021-5-9 07:49 AM 打開
引用:
原帖由 kevin_2399 於 2021-5-9 09:14 PM 發表

很好的一個post, 小弟長年深圳,廣州兩面住,已經有1年4個月沒有回大陸,而家都係youtube 睇片,懷緬一下深圳廣州現況。有時一睇就幾個小時,甚是懷念。
係呀
我都係靠睇youtube 片止引
深圳已經回復正常
但睇新宿池袋曼谷等經常去既地方已經大變天
好多去開既店鋪都執了
好唏噓

熱賣及精選
引用:
原帖由 auceo 於 2021-5-9 10:02 PM 發表

我只係答你有冇得食
人地正價68丫,你有毛有啊?
你酒樓仲要茶位加一啊。

好懷念!水圍,皇崗村

水圍呢d已經係上世紀,一堆真與假香港人
真正新世代深圳,應該係褔田南山一帶

想看百度,字節跳動等商業大廈區

引用:
原帖由 dAHeNrY 於 2021-5-9 06:48 PM 發表

30元30分鐘,即call啲嬸嬸可能拖緊地,娜娜聲做左你先。
識做又唔怕😂😂反正我多數找男技師,夠力

引用:
原帖由 無盡珍惜馬3 於 2021-5-9 10:21 PM 發表

面點王黃金糕,正
面點王剛開業時很多都不錯,真係即叫即做,第一次食醬骨架就係係佢嗰度,一直幫襯開華強北嗰間,黃金糕也好食,但係現在越做越差,有時D野係凍。

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-5-8 01:51 PM 發表

以前去過, 發展得好, 有d 咖啡店幾好, 但我無電子貨幣.
街市必用,公公婆婆常用。

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-9 10:28 PM 發表

識做又唔怕😂😂反正我多數找男技師,夠力
我試過係無咩力,有佢啦,無下次。

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-9 10:33 PM 發表

面點王剛開業時很多都不錯,真係即叫即做,第一次食醬骨架就係係佢嗰度,一直幫襯開華強北嗰間,黃金糕也好食,但係現在越做越差,有時D野係凍。
依家係差咗,只有羊肉串好食

引用:
原帖由 dAHeNrY 於 2021-5-9 06:53 PM 發表

你入100元硬係靠得住啦,你試下100幻!
呢啲人真係無聊喺度亂咁鬧 。
諗出入100萬 咁樣匯法 啲人真係傻

引用:
原帖由 illm8888 於 2021-5-9 10:50 PM 發表

事實來架姐,間間差唔幾,入得多同少就唔同講法,而家上去有可能去耐啲,額度都會大啲。

引用:
原帖由 illm8888 於 2021-5-9 10:50 PM 發表

我換開有一間找換店可以即時將錢入你支付寶或微信戶口,我最多試過一次10萬,我見很多人也是幾萬這樣換,可以給他港幣他入人民幣你戶口,也可以你戶口人民幣過給他,他給你港幣,只要你同他換錢就可以,還不收手續費,不用登記個人資料,立即過數,唔怕到時候收咗錢唔見人,不過不要問我地址,怕出什麼問題麻煩。

樓主, 我好想知中心城裝修後變成點?
中間機舖仲係唔係度?

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]