• 瀏覽: 12,508
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 正門出山 於 2021-5-10 04:51 PM 發表

今日天氣好到熱,比禾以前約豬友去咗西灣租單車踩入淫河別墅區再去珠海澳大間cafe食嘢,出返嚟再食南灣世記超厚旦治冰冷奶茶,試過夜晚同豬友轟車,淫河去黑沙條路超爽
好厲害...你講啲嘢我全部冇做過
仲要一日之內做,好羨慕...

銀河別墅 好想睇入面點。
黑沙轟車試過,條路突然好多彎好刺激,深夜山頭又有羊睇...技術唔好好易發生意外。

熱賣及精選
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 05:02 PM 發表

黑沙轟車試過,條路突然好多彎好刺激,深夜山頭又有羊睇...技術唔好好易發生意外。
豬友拉龍頭焗上,踩完食兩件旦治先補到數,都好多人踩單車呢條線,夜晚又一班車手出動,電單車都唔小,年年都有得操澳門車手有料到.

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 05:02 PM 發表

今日HK天氣晴朗澳門係米一樣,60咪學一轟吓車

引用:

個條路黑麻麻,又多灣,有事吾屎一身潺😩😩

引用:
原帖由 正門出山 於 2021-5-10 06:02 PM 發表

今日HK天氣晴朗澳門係米一樣,60咪學一轟吓車
你嗰邊好舒服!得閒遊下車河心情都舒暢啲,謝謝分享相片。

今日港澳兩地都天晴,澳門有些風未算太炎熱,都係短袖衫褲出外。

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 06:15 PM 發表

今日港澳兩地都天晴,澳門有些風未算太炎熱,都係短袖衫褲出外。
澳門熱真係唔想離開酒店,今日係近期較心情好的一天,所以出嚟同朋友襯吓,吹吓水,乃都好好享受嚇好天氣

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 06:15 PM 發表

乃有無去開澳門酒店.冰間Spa,有男賓部可以介紹一吓

引用:
原帖由 20180713 於 2021-5-10 06:15 PM 發表

個條路黑麻麻,又多灣,有事吾屎一身潺😩😩
啲人咁玩~

整靚仔架車同音響,成日去車行整車,入油就係為不斷遊車河,澳門地方唔大,開大disco音樂轟到成條街都聽到,兜來兜去都係南灣湖,過橋,過氹仔,終極地點飛車落路環玩山路,剎彎,追車,落黑沙海灘停一停,又衝返出澳門,玩到凌晨3、4點返屋企覺覺豬。

引用:
原帖由 正門出山 於 2021-5-10 06:20 PM 發表

澳門熱真係唔想離開酒店,今日係近期較心情好的一天,所以出嚟同朋友襯吓,吹吓水,乃都好好享受嚇好天氣
“襯下”...呢個咁似馬交人講
我冇啊,又係平常的一天。
一路銀行辦事,吃飯,跟大家聊天。

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 06:41 PM 發表

“襯下”...呢個咁係似馬交人講
我冇啊,又係平常的一天。
一路銀行辦事,吃飯,跟大家聊天。
豬友口吻,總之日日無穿無難,屋企人朋友齊齊整整就叫做有掙.

引用:
原帖由 正門出山 於 2021-5-10 06:28 PM 發表

乃有無去開澳門酒店.冰間Spa,有男賓部可以介紹一吓
男賓部🤔 唔知。

酒店水療應該男女同一地方,但分男女賓浴池,蒸氣房等,出來就入獨立spa room,有些可跟伴侶一起做spa.

女賓有個好大的化粧房,可以任試酒店提供的facial 産品,男賓唔知,未試過

一次大概2000元。

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 07:02 PM 發表

男賓部🤔 唔知。

酒店水療應該男女同一地方,但分男女賓浴池,蒸氣房等,出來就入獨立spa room,有些可跟伴侶一起做spa.

女賓有個好大的化粧房,可以任試酒店提供的facial 産品,男賓唔知,未試過

一次大概2000元。
代人問,好.,唔該哂

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 07:02 PM 發表

男賓部🤔 唔知。

一次大概2000元。
個價位超抵,HK酒店以家減都要1800一位   有個tea食

引用:
原帖由 正門出山 於 2021-5-10 07:04 PM 發表

代人問,好.,唔該哂
好啊,冰雪識答一定盡量答。

引用:
原帖由 正門出山 於 2021-5-10 07:08 PM 發表

個價位超抵,HK酒店以家減都要1800一位   有個tea食
呢邊好似冇tea,有輕怡小食同健康飲品提供(每間酒店各異),多數泰國理療師,分60或90分鐘。

看酒店吧,你看酒店外表多輝煌,個spa就更加靚更多豪華。其實買華麗多過鬆骨。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]