• 瀏覽: 12,226
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 06:38 PM 發表

啲人咁玩~

整靚仔架車同音響,成日去車行整車,入油就係為不斷遊車河,澳門地方唔大,開大disco音樂轟到成條街都聽到,兜來兜去都係南灣湖,過橋,過氹仔,終極地點飛車落路環玩山路,剎彎,追車,落黑沙海灘停一停,又衝返出澳門,玩到凌晨3、4點返屋企覺覺豬。
都好過入賭場🤣🤣

熱賣及精選
引用:
原帖由 20180713 於 2021-5-10 07:21 PM 發表

都好過入賭場🤣🤣
邊係呢😂😂
唔一定賭,食飯、睇電影、睇表演、購物都得

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 07:11 PM 發表

好啊,冰雪識答一定盡量答。
有雖要唔客氣,麻煩乃

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 07:17 PM 發表

呢邊好似冇tea,有輕怡小食同健康飲品提供(每間酒店各異),多數泰國理療師,分60或90分鐘。

看酒店吧,你看酒店外表多輝煌,個spa就更加靚更多豪華。其實買華麗多過鬆骨。
HK多數有個tea份量都大,要試一次先知,C傅功都好重要,唔裝飾客點會跌$,不如係屋企揾部鎚仔G自己按

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 07:17 PM 發表

呢邊好似冇tea,有輕怡小食同健康飲品提供(每間酒店各異),多數泰國理療師,分60或90分鐘。

看酒店吧,你看酒店外表多輝煌,個spa就更加靚更多豪華。其實買華麗多過鬆骨。
之前R定頭酒店有優惠,攪到某啲人屎忽痕想Spa

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 07:27 PM 發表

邊係呢😂😂
我地過來就一定賭,吾係就無供獻了😂😂

引用:
原帖由 正門出山 於 2021-5-10 07:33 PM 發表

有雖要唔客氣,麻煩乃
別客氣,大家開心討論,交流資訊

引用:
原帖由 正門出山 於 2021-5-10 07:37 PM 發表

HK多數有個tea份量都大,要試一次先知,C傅功都好重要,唔裝飾客點會跌$,不如係屋企揾部鎚仔G自己按
最有印象是澳門某酒店曾經搞過名牌Ferragamo 下午茶 !蛋糕掛著很多小手袋,非常別緻,價錢也很別緻。

引用:
原帖由 20180713 於 2021-5-10 07:43 PM 發表

我地過來就一定賭,吾係就無供獻了😂😂
我祝你贏多啲,搵啲水腳食好嘢

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 09:28 PM 發表

我祝你贏多啲,搵啲水腳食好嘢
呢個夢想來,有排吾使預。

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 09:25 PM 發表

最有印象是澳門某酒店曾經搞過名牌Ferragamo 下午茶 !蛋糕掛著很多小手袋,非常別緻,價錢也很別緻。

有咩大家係到4466拆掂佢

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 09:25 PM 發表

酒店攪手計哂毛里,有班tea客長期支持再同某啲名牌拍跳,女性見到心花怒放,又食得happy買得高興雙羊.

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-5-10 07:27 PM 發表

邊係呢😂😂
賭收今年不達標、要給賭業多一點支持。

引用:
原帖由 正門出山 於 2021-5-10 10:17 PM 發表

有咩大家係到4466拆掂佢
即係點

引用:
原帖由 20180713 於 2021-5-10 09:29 PM 發表

呢個夢想來,有排吾使預。
最多咪帶走一萬幾千

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]