• 瀏覽: 12,570
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-13 02:04 PM 發表

好似開始左
6月1號已經開始咗,每日最多可刷400元,但每次刷都有額外補貼,比實際價錢便宜

熱賣及精選
引用:
原帖由 火野龍一 於 2021-7-13 05:29 PM 發表

再有個..暗黑方法..就係羅去買金..
(前提是.你起碼要有5.6張卡)

咁就可以..個1300$折扣..變現金....入4000就..用得曬1300
不清楚,便利店的人說未刷完卡內所有餘額是不能增值的。

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-7-13 09:33 PM 發表

6月1號已經開始咗,每日最多可刷400元,但每次刷都有額外補貼,比實際價錢便宜
哦,
有額外補貼咁好,
洗晒未

引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-13 09:38 PM 發表

哦,
有額外補貼咁好,
洗晒未
未啊,今次慳啲駛,只當散紙用,你香港的消費卷呢?

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-7-13 10:02 PM 發表

未啊,今次慳啲駛,只當散紙用,你香港的消費卷呢?
唉~

引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-13 10:04 PM 發表

唉~
咩事,可以分享嗎?

未到手,話8月1號有
比到先係真,
進入登記網站,太覆雜,都唔知係咪登記左,有回覆號碼,想確定,打電話由朝打到半夜4點,
都未通,等8月1號睇下掂先
老人家掂識咁多電子野

都係澳門好,簡單直接,
冇辦法,香港係投訴民族,
搞到好煩,投訴就會小d

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-7-13 09:36 PM 發表

不清楚,便利店的人說未刷完卡內所有餘額是不能增值的。
係..味用曬..前5000..係唔可以入錢的

用曬個5000....你卡入面..係會仲有1300折扣錢

引用:
原帖由 火野龍一 於 2021-7-14 08:10 PM 發表

第一條問題係
第二條問題用灑5千,只剩千3蚊多d

引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-13 10:10 PM 發表

未到手,話8月1號有
比到先係真,
進入登記網站,太覆雜,都唔知係咪登記左,有回覆號碼,想確定,打電話由朝打到半夜4點,
都未通,等8月1號睇下掂先
老人家掂識咁多電子野
之前睇過某相關帖提過類似情況,家中老人網上申請完唔知成唔成功,得個等字。

呢邊好簡單,只需登入網站,輸入幾行個人資料如名字、出生日期、身份證號碼,想邊度過數。我第一次選擇M Pay, 步驟完成立即收到短訊。

第二天收到未接來電(相關部門打來),及短訊通知因M Pay尚未作登記個人資料,要去門市登記完成才接納。我唔想搞咁多,再上網站重登,今次選入去年的消費卡,佢嗰邊已有我的消費卡號碼,對一對自己的卡號是否正確,馬上收到申請成功短訊,到時去增值就可以。

到了日子,去附近銀行,不用排隊,直接在那部機嘟5000元過數了。

呢邊一有任何全民活動,如現金分享、暑假活動、消費卷,一經網上申請就有專人跟進,有問題第二個工作天會打電話給你。

引用:
原帖由 希夷 於 2021-7-13 10:14 PM 發表

都係澳門好,簡單直接,
冇辦法,香港係投訴民族,
搞到好煩,投訴就會小d
澳門人少嘛。
每次香港有錢派過程都頗複雜,
所以我都未申請那一萬元

引用:
原帖由 火野龍一 於 2021-7-14 08:10 PM 發表

我有2000剩,想用來責荷包先
或者,用來買電器咁。

引用:
原帖由 lydiacwl 於 2021-7-15 12:28 PM 發表

第一條問題係
第二條問題用灑5千,只剩千3蚊多d
我唔係.問問題

我係答佢問題

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-7-15 07:43 PM 發表

澳門人少嘛。
每次香港有錢派過程都頗複雜,
所以我都未申請那一萬元
1萬?
會唔會過秒冇咗?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]