• 瀏覽: 11,633
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
以前因為工作關係住喺龍崗區三年幾
而家疫情冇得返去.
物價平, 交通方便 (想揸車/滴滴又平又易),
想玩high又得, 平民啲又得.
唔同嘅中菜樣樣都好味 (連香港茶餐廳都好食!)

以前住大陸賺港紙, 儲到好多錢!
好想快啲返去!!!

引用:
原帖由 xxyanlixx 於 2021-5-10 01:05 PM 發表
而家疫情冇得返去.

好想快啲返去!!!
師兄,我又係住龍崗。過年前返咗去2個半月,眨下眼就過咗去。希望快D控制好疫情,減少隔離日數。

引用:
原帖由 xxyanlixx 於 2021-5-10 01:05 PM 發表
而家疫情冇得返去.

好想快啲返去!!!
開關後,最想去做啲咩啊?有咩行啊,係就係好多商場,但啲野都唔俺買。

我廣州返咗嚟香港幾日咋,已經掛住上面嘅生活

唉, 有林鄭一日, 開關都無望啦!

相信今次真係清零
仲要11日

希望唔好有咩走漏佐既個案啦

引用:
原帖由 炎夏忠樹枝 於 2021-5-10 07:47 PM 發表
唉, 有林鄭一日, 開關都無望啦!
呢個害人精

加油呀香港人。

引用:
原帖由 勤力過隻牛 於 2021-5-10 07:36 PM 發表
我廣州返咗嚟香港幾日咋,已經掛住上面嘅生活
內地真的很好嗎?我內地人怎么不覺得有你們說的那么好

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-5-10 09:43 PM 發表

因為我女朋友係內地啊

引用:
原帖由 勤力過隻牛 於 2021-5-10 09:49 PM 發表

因為我女朋友係內地啊
哎,讓我失望

香港1日吾揸正管好機場到港嘅人,仲喺在機場及酒店隔離時隨便了下鼻孔當檢驗好,就算14日清零,大陸澳門都吾Q採香港,正苦成年幾都沒學好點做好防疫,香港人展望呢班廢官就死得人多,今次個印度佬同菲傭無爆第5波,都喺飲食習慣同香港人吾同先無帶入社區,

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-5-10 09:50 PM 發表

哎,讓我失望

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-5-10 09:43 PM 發表

你洩漏國家機密

主題標籤 #香港
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]