• 瀏覽: 64,605
  • 回覆: 1,535
  • 追帖: 13
本主題由 4仔太郎 於 2021-5-12 02:14 PM 設置高亮
[Arsenal’s Daily] ~ 但願KSE 一無所有

《西阿一無所有》
原曲:王傑 「一無所有」

怎會棲所在這crap club      三點西波的是我的恐懼
黑撚請你快D收手   只想兜巴星落你的面龐

*英超與 FA最後歐霸都西哂     TOP 7的美夢也離開

#是否我 真的一無所有 心中怨恨難道要永續這學神
 是否我 真的一無所有 不知哪日才能夠踢番歐冠

多少西波亦試得多  多少仆街的話亦都屌過
親愛的EK是否真心  給我一點心裡暖的愛意

###

https://www.youtube.com/watch?v=z-uALt-tM-0

熱賣及精選
竟然我第一 
講得好, 屌到你賣為止!! 

No Kroenke , No Fxxk
第二
彼得哥,好歌

報到

第三

引用:
原帖由 金牌殺手吹水龍 於 2021-5-12 01:30 PM 發表

第二
彼得哥,好歌
係軒兄的大作先真呀

近排腦交戰中,諗唔到寫乜

引用:
原帖由 peter524 於 2021-5-12 02:12 PM 發表

係軒兄的大作先真呀

近排腦交戰中,諗唔到寫乜
今晚又係3點西波 
本來爭車仔班半至2班
我估小負1球/ 和波 

真好聽。

支持無勾州賽踢

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-5-12 03:34 PM 發表

今晚又係3點西波 
本來爭車仔班半至2班
我估小負1球/ 和波 
我係車仔都出八個後備啦

我又到

不要氹我開心呀,如果成真,我撐多儍仔達一季都冇所謂

Xhaka, Luiz, Willian, Leno and Bellerin all want to leave this summer. [the athletic]

引用:
原帖由 peter524 於 2021-5-12 07:20 PM 發表

Xhaka, Luiz, Willian, Leno and Bellerin all want to leave this summer. [the athletic]
xhaka 真心可以留 , 大爆一半一半
加埋外借果批, 清到7成已經算成功
總之下季要開始捱, 希望捱到前7

引用:
原帖由 HingisForever 於 2021-5-12 07:29 PM 發表

xhaka 真心可以留 , 大爆一半一半
加埋外借果批, 清到7成已經算成功
總之下季要開始捱, 希望捱到前7
問題係哩班高薪低能大佬,今年都冇一個靠得住

引用:
原帖由 peter524 於 2021-5-12 07:20 PM 發表

Leno 都嗌走?why

引用:

走晒D巴西佬己經行運

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]