• 瀏覽: 59,429
  • 回覆: 336
  • 追帖: 25
以前星期六收工上去,喺深圳食完飯先去桑拿,如果夜咗直接去桑拿食,因為驚大廳冇位,再睇直播波,睇到半夜係上房按摩,加鐘喺房訓埋覺,第二朝訓醒去飲早茶,睇電影,按腳,再訂埋自助晚餐,食完先返香港。
比香港生活,真係好高享受。

(本主題內容較敏感,如有違版規#6,討論有關成人內容,將會不再作警告,馬上扣分處理,若不理會,將會禁言,敬請自重...版主留字)

熱賣及精選
引用:
原帖由 江蘇大美女 於 2021-5-12 01:25 PM 發表

以前星期六收工上去,喺深圳食完飯先去桑拿,如果夜咗直接去桑拿食,因為驚大廳冇位,再睇直播波,睇到半夜係上房按摩,加鐘喺房訓埋覺,第二朝訓醒去飲早茶,睇電影,按腳,再訂埋自助晚餐,食完先返香港。
哈哈,我以前經常這樣
真係好掛住

引用:
原帖由 江蘇大美女 於 2021-5-12 01:25 PM 發表

唔好再講了

深圳我去皇室X期,水圍我去東方棕X,仲有邊間桑拿好,價錢吳太貴?

幫襯下香港啲桑拿啦!

引用:
原帖由 江蘇大美女 於 2021-5-12 02:05 PM 發表

深圳我去皇室X期,水圍我去東方棕X,仲有邊間桑拿好,價錢吳太貴?
加洲x泰

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

大美女去開邊間?有冇推薦?

嘉賓路,太平洋娛樂航母,暫時最好呢間。

水雲間唔去喇,餐飲又唔好,塲又舊,水果又唔多,仲要唔係平得好多,去過兩次有虱乸咬。

引用:
原帖由 江蘇大美女 於 2021-5-12 05:57 PM 發表

嘉賓路,太平洋娛樂航母,暫時最好呢間。
太平洋好似好多年了,而家翻新過嗎?

引用:
原帖由 江蘇大美女 於 2021-5-12 02:05 PM 發表

水圍:水景x天,世x桃源,水x方,好多

引用:

再講傷心啊

主題標籤 #深圳 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]