• 瀏覽: 61,171
  • 回覆: 341
  • 追帖: 24
樓主去開嗰啲係咪有牌㗎?

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-5-13 08:45 AM 發表

香港貴唔左講
最緊要地方細
現在個個帶口罩 帶多頂帽 邊個認到你(除左你阿媽同老婆)

提示: 違規內容已被屏蔽
正骨黎講友誼冇得輸,雖然冇乜裝修但勝在國女落力兼足鐘

很懷念, 香港得啲阿嬸⋯⋯

引用:
原帖由 tksy 於 2021-5-13 03:57 AM 發表

師兄之前多數經邊個關口返去
皇崗關入,直去水圍食飯或,關口坐桑拿車,app買套餐

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-5-12 08:31 PM 發表

水圍:水景x天,世x桃源,水x方,好多
水X雲天同世外X源都好舊,X立方食物品質差,性價比吳高喎,呢三間都吳去了

引用:
原帖由 江蘇大美女 於 2021-5-13 03:34 PM 發表

水X雲天同世外X源都好舊,X立方食物品質差,性價比吳高喎,呢三間都吳去了
水景X天1年前已經重新裝修過,不過今年年頭已經頂唔住執咗,哈哈

引用:
原帖由 fung123b 於 2021-5-12 07:40 PM 發表

太平洋好似好多年了,而家翻新過嗎?
太平洋休閒超市,我覺得比皇室假期同東方棕泉仲要好,食物水準又高,水果又多款又新鮮。

啱啱咗上去隔離朋友話 未見過水圍星期六咁靜 有D骨埸已經執笠 反而食店就多咗

引用:
原帖由 江蘇大美女 於 2021-5-12 01:25 PM 發表

以前星期六收工上去,喺深圳食完飯先去桑拿,如果夜咗直接去桑拿食,因為驚大廳冇位,再睇直播波,睇到半夜係上房按摩,加鐘喺房訓埋覺,第二朝訓醒去飲早茶,睇電影,按腳,再訂埋自助晚餐,食完先返香港。
比香港生活,真係好高享受。

(本主題內容較敏感,如有違版規#6,討論有關成人內容,將會不再作警告,馬上扣分處理,若不理會,將會禁言,敬請自重...版主留字)
仲有得打乒乓波同枱波

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-5-13 05:11 PM 發表

仲有得打乒乓波同枱波
仲有打麻將

引用:
原帖由 原始世k 於 2021-5-13 08:55 AM 發表

有同事星期五一放工即刻返深圳,星期一準時返工,有十五年都係咁,假期未見過佢在香港。
真懂享受👍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]