• 瀏覽: 13,825
  • 回覆: 79
  • 追帖: 5

廣州的文和友,就太古匯滙豐隔壁

熱賣及精選
引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-13 07:41 AM 發表

呢間,300幾元一晚,好新,乾淨企理
雪櫃洗衣機,係咪有月租服務?

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-5-13 02:07 PM 發表

廣州的文和友,就太古匯滙豐隔壁
多謝分享

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-5-13 02:14 PM 發表

雪櫃洗衣機,係咪有月租服務?
唔請楚呀,不過咁細間得48平方,想月租都揾間1房1廳 2房1廰

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-13 01:15 PM 發表

來到當然食D野,剛開始還擔心網紅店食物差,但係食落還可以,以後不用食東門町暗黑小食
3蚊細瓶可樂正啊!好似野妹自助火鍋任飲?

引用:
原帖由 alipaopao 於 2021-5-13 09:41 PM 發表

3蚊細瓶可樂正啊!好似野妹自助火鍋任飲?
唔係係3元一瓶,沒有任飲

晚上想食烤鴨,叫外賣

師兄,麻煩你唔好再放毒,小弟真係忍唔住,有衝動提早退休返深圳生活。

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-13 07:38 AM 發表

昨晚早瞓覺,所以早起不過大人仲末醒,揾緊早茶,見有間叫蘩樓,好多分店,想試試,不過唔知大人幾時醒
北冰洋系咩?點解我沒見過

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-5-14 02:08 AM 發表

北冰洋系咩?點解我沒見過
北京汽水,之前只有北京有買,但現在很多地方也有 我第一次在北京喝完就喜歡上了

引用:
原帖由 alipaopao 於 2021-5-14 01:03 AM 發表

師兄,麻煩你唔好再放毒,小弟真係忍唔住,有衝動提早退休返深圳生活。
希望快些通関,大家也可以自由返祖國

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-14 02:41 AM 發表

北京汽水,之前只有北京有買,但現在很多地方也有 我第一次在北京喝完就喜歡上了
師兄,請問北冰洋係深圳到處都有賣?幾錢?有什麼好味道推介?

引用:
原帖由 alipaopao 於 2021-5-14 07:08 AM 發表

師兄,請問北冰洋係深圳到處都有賣?幾錢?有什麼好味道推介?
我係係美團買,北京係瓶裝,但係近幾年我才發現開始有罐裝,有橙味檸檬味同另外一種味忘記了,但係佢口味一般比較酸,不是一般人能接受,價錢6-7元一罐比其它汽一水貴,不過我喜歡,可能我口味能接受一些奇怪味道,好像北京早餐豆計兒,口味是酸臭,不是很多人可以食得慣,就算北京人不一定食到,我也可以接受

歡迎回歸祖國

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-14 02:44 AM 發表

希望快些通関,大家也可以自由返祖國
希望係咁啦,太耐無去深圳,而家都唔記得點行

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]