• 瀏覽: 186,623
  • 回覆: 1,620
  • 追帖: 11
本主題由 呆頭鳥 於 2021-6-21 06:14 PM 合併
引用:
原帖由 阿仙奴大帝 於 2020-12-17 09:15 PM 發表

香港中移動一早可能上大陸用無左擋
唔清楚 但呢張無限速

熱賣及精選
引用:
原帖由 深圳港農 於 2020-12-17 08:56 PM 發表

師兄等了40分鐘就有車,真幸運!我太太和小孩星期六返深圳鹽田等車等咗3個幾鐘。

另外據佢哋觀察,去東莞的沒專車返東莞,只會隨機排去深圳唔同地區隔離。
星期六可能人多呀 不過真係等左一陣就有車 好好彩

引用:
原帖由 rickydiscuss 於 2020-12-17 09:08 PM 發表

請問去鹽田是否派去鹽田那邊酒店隔離?
最後個關會問你去邊
唔會check 你既
但唔一定派去你要去既地方

引用:
原帖由 sonejp 於 2020-12-17 08:58 PM 發表

師兄你約幾點做檢測?點解你會黃昏先出報告?咁你係13/12下午做檢測嗎?
我去私人診所做即日 朝早11點做 下午6點出報告
因我預左深圳灣關口10點一開就過去 無咁多人

船到橋頭自然直

引用:
原帖由 short_sir 於 2020-12-17 11:04 AM 發表

求救!我正在珠海隔離14天,再去成都是不是還要再隔離多14天?
因為我目的地是四川成都,我成都的朋友說要再隔離,怎麼辦?
你而家都隔離緊(珠海),一係去(隔多7日),一係唔去。

引用:
原帖由 CEO先生 於 2020-12-17 09:48 PM 發表

我去私人診所做即日 朝早11點做 下午6點出報告
因我預左深圳灣關口10點一開就過去 無咁多人
明白了

引用:
原帖由 rickydiscuss 於 2020-12-17 09:08 PM 發表

請問去鹽田是否派去鹽田那邊酒店隔離?
是的!但呢幾日都係派去大水坑嗰間叫深圳會計進修學院的所謂酒店,350一日,冇的叫外賣,硬食酒店飯100三餐。

性價比覺得係唔值。

引用:
原帖由 CEO先生 於 2020-12-17 07:18 PM 發表

好似 7+7
家下我呢間酒店已住滿人

買左呢張上網 幾好用 YouTube 都無疾
師兄,用喱張卡上唔上到Google?

引用:
原帖由 CEO先生 於 2020-12-17 09:45 PM 發表

星期六可能人多呀 不過真係等左一陣就有車 好好彩
主要係鹽田離深圳灣太遠同少人佢鹽田區,要等夠人先會開車,所以等得比較耐。

引用:
原帖由 山邊肥肥鞋抽 於 2020-12-18 08:30 AM 發表

師兄,用喱張卡上唔上到Google?
可以呀 WhatsApp Facebook google YouTube 全部都得 但iPhone 要set 一 set apn 好簡單

附件

7AA67529-9965-4009-BB97-D6B682FCFCAA.jpeg(5.1 KB)

2020-12-18 09:45 AM

引用:
原帖由 CEO先生 於 2020-12-18 09:45 AM 發表

可以呀 WhatsApp Facebook google YouTube 全部都得 但iPhone 要set 一 set apn 好簡單
係邊可以買到? 有冇再大啲G數? 比小朋友翻牆上網課

引用:
原帖由 深圳港農 於 2020-12-18 08:28 AM 發表

是的!但呢幾日都係派去大水坑嗰間叫深圳會計進修學院的所謂酒店,350一日,冇的叫外賣,硬食酒店飯100三餐。

性價比覺得係唔值。
350都唔平,我遲下都會去鹽田,請問這間酒店Wifi和電話的信訊好嗎?

引用:
原帖由 山邊肥肥鞋抽 於 2020-12-18 09:56 AM 發表

係邊可以買到? 有冇再大啲G數? 比小朋友翻牆上網課
我張圖有網址
15日無限用量無限速
我另外再多買左兩張7日6GB 確保肯定上到網

引用:
原帖由 CEO先生 於 2020-12-18 10:41 AM 發表

我張圖有網址
15日無限用量無限速
我另外再多買左兩張7日6GB 確保肯定上到網
ok,唔該師兄!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]