• 瀏覽: 8,219
  • 回覆: 86
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 拜高蟲水 於 2021-5-23 10:53 PM 發表

廣州間屋,冇番去成年,升左,一百個,廣州,加油
恭喜,不急賣的,再放一下

熱賣及精選
都有8/9年幾未上過去
thx u 

[size=1.75]Weekly Playboy 2020
今日中午落雨,就公司附近吃了個西安面,”biang”字真的不會打,剛剛有團購 16文,味道是正宗的西北味,不過量真不夠,睇離系比女生的減肥餐,男仔還是要一個大面

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-5-23 09:39 AM 發表

見到馬兄發一張貼講深圳生活,我都發一張廣州的貼,因為我知道好多港人都系尼邊工作,特別滙豐,電信盈科都有大部門在尼邊,加上近期有有荔灣區新疫情,有點網友擔心通關問題,我可以隨時跟進

昨晚返珠江新城西塔總部開會,見到總部樓下都設了點做檢測和打針
有冇夜生活介紹吓?

引用:
原帖由 woodseedsunmoon 於 2021-5-25 04:53 AM 發表

有冇夜生活介紹吓?
宵夜會有,蒲場就好少了,年紀大,夜晚,我寧願穩朋友睇下中超,英超,吃下宵夜多,吹下水,朋友會有點,轉發下

好掛住廣州,謝謝師兄提供

多謝師兄分享,好想通關再上融創滑雪。另外都去行下街感受下老廣氛圍。飲飲食食更加少不免,嘆佬雞煲,農家菜,乳鴿,西華路牛雜,陳添記豬腳羌.....諗起都流口水,希望師兄可以介紹下啲地道美食,等通關後可以即刻上去試下,Thanks!

屬于貴州價格的太古匯翠園,還是只能吃公司的工作餐,個人離吃,唔推薦

引用:
原帖由 海島魚蛋522 於 2021-5-25 01:32 PM 發表

曬氣啦,封關掟呢d
也有人14日隔離的

引用:
原帖由 海島魚蛋522 於 2021-5-25 01:36 PM 發表

倒錢落屎坑
讓林鄭快點搞掂區,其實21一日零個案就可以談

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-5-23 02:17 PM 發表

今日離左荔灣區尼個新場悅匯城,號稱全廣州最大mall

吃壽司還是好多人,沒受到疫情影響
系第二大,我上個月先去黎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]