• 瀏覽: 8,822
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
有無朋友都換左?😊

熱賣及精選
換左4月尾5月頭cts
未出發先幻想一下先
真是high爆

請問樓主里數幾時到期?我係舊年初到期果個月先被迫book咗兩程,上年同今年初各一程,但最後都無得飛,退番晒里數同稅。但退回里數今年八月又會到期,到時再算!

我都係今年八月到期,但未諗到點換好
諗緊到7月都換唔到就不如換禮物算.... 唉

引用:
原帖由 Kylouis2002 於 2021-5-24 06:09 PM 發表

請問樓主里數幾時到期?我係舊年初到期果個月先被迫book咗兩程,上年同今年初各一程,但最後都無得飛,退番晒里數同稅。但退回里數今年八月又會到期,到時再算!
我下個月就到期,吾換就只能夠換自助餐,仲要一間好食自助餐都無得換,因為里數比較多,博一博明年四月睇櫻花🌸

引用:
原帖由 B-HJI 於 2021-5-25 10:56 AM 發表

我都係今年八月到期,但未諗到點換好
諗緊到7月都換唔到就不如換禮物算.... 唉
見到換其他野都勁吾抵,5萬里只能換四位自助晚餐,其實俾錢都係千零元就食到。🤔

引用:
原帖由 開心肥肥 於 2021-5-25 10:19 PM 發表

我下個月就到期,吾換就只能夠換自助餐,仲要一間好食自助餐都無得換,因為里數比較多,博一博明年四月睇櫻花🌸
最怕都係唔取消,但要到咗隔離,唯有自己比錢改期!

引用:
原帖由 開心肥肥 於 2021-5-25 10:21 PM 發表

見到換其他野都勁吾抵,5萬里只能換四位自助晚餐,其實俾錢都係千零元就食到。🤔
我好在唔算好多到期,可能求其換D小家電算

出年幾時呀, 你好勇喎

引用:
原帖由 跑步冇帶鞋 於 2021-5-26 11:59 AM 發表

出年幾時呀, 你好勇喎
出年四月櫻花期🥺

引用:
原帖由 開心肥肥 於 2021-5-26 09:45 PM 發表

出年四月櫻花期🥺
4月,你真係好夠薑,仲以為你買年尾機票

你真係好夠薑,仲以為你買出年 (2022) 機票!!!

引用:
原帖由 跑步冇帶鞋 於 2021-5-27 10:11 AM 發表

4月,你真係好夠薑,仲以為你買年尾機票
我d里數6月夠期,只能換一年內咋🙄

引用:
原帖由 Coconut2017 於 2021-5-27 01:06 PM 發表

你真係好夠薑,仲以為你買出年 (2022) 機票!!!
係出年呀,2022四月

主題標籤 #機票
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]