• 瀏覽: 3,420
  • 回覆: 78
  • 追帖: 1
佢地真是識唱歌,樂壇靠呢班後生

始終TVB 同國際接軌,要外國人留意香港樂壇, 振興本土廣東話歌,靠晒TVB

熱賣及精選
引用:
原帖由 imad 於 2021-5-24 10:33 AM 發表

佢地真是識唱歌,樂壇靠呢班後生

始終TVB 同國際接軌,要外國人留意香港樂壇, 振興本土廣東話歌,靠晒TVB
當日超級巨聲,夠係咁講啦。

絕世上等藍絲最叻係乜:
重複洗版,瀨橫折曲,批鬥父母,無淫不歡,最愛偷窺,自大自卑,大話連篇,
人地外國大把叻人啦, 點解要睇佢地?
事實系香港樂壇都未必出到頭.

起碼佢地可以光明正大咁面向大陸嘛

仲發夢? 

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
外國留意 連D日本動畫歌都鬥唔過,仲講乜春樂壇,成日得愛愛愛,失戀

靠小谷

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
日日開post催谷都無用
係掂 之前D星夢 HANA 谷亞溦一早掂咗

引用:
原帖由 藏金人 於 2021-5-24 11:54 AM 發表

日日開post催谷都無用
係掂 之前D星夢 HANA 谷亞溦一早掂咗
谷薇成為余詠珊兩公婆被裁的暫時唯一受益者,佢被呢兩條友耽誤了六年。

絕世上等藍絲最叻係乜:
重複洗版,瀨橫折曲,批鬥父母,無淫不歡,最愛偷窺,自大自卑,大話連篇,
引用:
原帖由 woltif 於 2021-5-24 11:07 AM 發表

當日超級巨聲,夠係咁講啦。
容祖兒,楊千嬅,eason 甚至 Twins 10年前都仲係頂尖, 而超級巨星 只係新秀 後備兵, 冇機會比佢地走上前

但到今日 超星都仲 有2-3個跑出,但今日香港真是老既老 ,30歲又接唔到棒,但呢班18歲樓下 大把時間磨練

姜B 你估真是好咩 ? 佢唯一值錢係 年齡

引用:
原帖由 imad 於 2021-5-24 12:14 PM 發表

容祖兒,楊千嬅,eason 甚至 Twins 10年前都仲係頂尖, 而超級巨星 只係新秀 後備兵, 冇機會比佢地走上前

但到今日 超星都仲 有2-3個跑出,但今日香港真是老既老 ,30歲又接唔到棒,但呢班18歲樓下 大把時間磨練

姜B 你估真是好咩 ? 佢唯一值錢係 年齡
當年何嘗唔係個個吹捧林欣彤,當中包括譚詠麟,還有絕大部份人都話千祈唔好簽無記(那陣唔知係正視音樂/星煥定星夢)
估唔到2021又係咁。

絕世上等藍絲最叻係乜:
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-5-24 11:16 AM 發表

仲發夢? 
大陸人係咁架拉😂

引用:
原帖由 woltif 於 2021-5-24 12:16 PM 發表

當年何嘗唔係個個吹捧林欣彤,當中包括譚詠麟,還有絕大部份人都話千祈唔好簽無記(那陣唔知係正視音樂/星煥定星夢)
估唔到2021又係咁。
Mag 自己害自己, 佢聲帶根本壞左 已經唱唔到歌

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]