• 瀏覽: 9,588
  • 回覆: 37
  • 追帖: 2
day 1已話可以本地網購,但要是符合金管局監管要求的網店,基本上大部份電器、服飾、超巿連鎖店都適用,視乎商戶有哪種收款方式,例如只有alipayhk 冇mastercard收款,Tap & go同O!ePay的現金券便不適用。

熱賣及精選
引用:
原帖由 good103 於 2021-5-26 08:25 PM 發表

好像有寫網購不可以!有排等啦!
香港政府的工作效率全球最慢!
修正.... 應該係香港"人運作既"政府工作效率"係香港人心目中"全球最慢...

香港人唔係俾啲黑心老板迫逼, 邊有自覺性既工作效率.... 你睇下啲上一代既人靠苦難迫出來既努力, 和呢一代年青人既自然個性慢活, 就知香港人既天性, 唔係咁快...

電器舖同酒店都得

比現金唔係簡單直接啲咩

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-6-2 04:55 PM 發表

比現金唔係簡單直接啲咩
派券有好處,身處外地的人起碼都要網上銷費先用到。

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-6-2 04:55 PM 發表

比現金唔係簡單直接啲咩
現金又係儲左佢, 無意思

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 銀河之光 於 2021-5-26 03:19 PM 發表

暫時知道hktv mall, klook可以用,還有big big shop(沒有興趣),還有哪些平台可以用?
有詳情公佈未? 係咪一定要用8達通找數先得?  

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
由於拍住賞有潛在問題未有認真解決,本人已修改由支付寶接收消費券

big big shop 正

引用:
原帖由 銀河之光 於 2021-5-26 03:19 PM 發表

暫時知道hktv mall, klook可以用,還有big big shop(沒有興趣),還有哪些平台可以用?
砵爛街字壓可以用!佢地絕對支持叫雞用卷架!

還有哪些平台

還有哪些平台

hktvmall 應該可以

引用:
原帖由 人若流水 於 2021-6-6 09:59 PM 發表

砵爛街字壓可以用!佢地絕對支持叫雞用卷架!
叫G用支付寶消費劵可以

鋤爆狗會 凸=口=凸
引用:
原帖由 步憫豬 於 2021-6-7 04:08 PM 發表

叫G用支付寶消費劵可以
原價四佰三、用支付寶就三佰伍、劏房波優先叫!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]