• 瀏覽: 45,142
  • 回覆: 211
  • 追帖: 11
我想用來報工聯會 或者 其他機構的課程
我最少有3千蚊的課程想報

有無甚麼支付平台可以用來報課程??

わたしはバカです
熱賣及精選
關正傑同尊龍返香港可以幫補下住宿費。

搞咁耐 唔好搞到十年後先俾 明明有前科 之前都派過錢,舊登記係銀行整個制 確定兩下/
而新人再網上銀行登記咪得
然後直接派錢,政府又可以慳一筆 銀行又當宣傳分分鐘免費 行政費都慳一筆
你要派錢 都唔洗搞成年都未派嫁 真係要等你果幾千 一早死得啦
搞呢搞路行政費 其他雜費又浪費一筆,咁之前派錢洗果筆行政處理費咪哂左囉
呢D唔一次搞惦 係要分幾次 洗幾次錢 要自肥都唔洗咁明顯呀,
就好似個老鼠籠成本幾十就要成千 ,裝飾路邊花盤要幾蚊變成千一盤

疫情令食市生意大減,我會大部份食左去

可以日日食都得啦。

登記完派得來都下年囉

引用:
原帖由 acacac 於 2021-5-26 04:47 PM 發表

狗會呢?
金鋪買金,蝕手續費可以套現

咁正

引用:
原帖由 箸手英超 於 2021-5-26 05:39 PM 發表

酒店得,咁酒店妹得唔得?
澳門電子消費券可以去「打令」消費

好過無

引用:
原帖由 LYC09 於 2021-5-26 04:25 PM 發表

政府派$5,000 電子消費券大家會點洗?  萬眾期待 政府電子消費券盛傳最快今年暑假開始登記!!

上網見到個商戶列表, 有酒店呀!! 好興奮可以拎去 staycation!!

背景資料: 財爺陳茂波之前財政預算案宣佈將會向每名合資格人士發放總額共$5,000既「電子消費券」
點派法? 原本計劃分5期派發, 財爺已取消 ...
桑拿揼骨得唔得呀?

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-5-26 06:55 PM 發表

關正傑同尊龍返香港可以幫補下住宿費。
尊龍好靚仔!
(離題,但真心)

引用:
原帖由 mynameiskit 於 2021-5-26 04:46 PM 發表

無得交水電煤...諗住幫補電費
Alipay 可以交電費/煤氣費喎。

http://edwardchankk.blogspot.com/
其實可唔可以入油?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]