• 瀏覽: 47,587
  • 回覆: 217
  • 追帖: 12
水電煤交唔到,有鬼用

熱賣及精選
引用:
原帖由 keyman98 於 2021-5-26 10:26 PM 發表

Alipay 可以交電費/煤氣費喎。
有當然好,無都唔緊要,我見商戶名單有百老匯豐澤果啲,阿媽想買洗衣機,都岩用。

小弟是少女們的大叔飯一名...
現在是,以後是,永遠是少女時代!
打手

去759買紅酒, 幾百枝可以飲好耐.

咁撚耐都未派,申請時間都唔知會唔會出錯&推遲

Pk正苦系要玩市民

引用:
原帖由 LYC09 於 2021-5-26 04:25 PM 發表

政府派$5,000 電子消費券大家會點洗?  萬眾期待 政府電子消費券盛傳最快今年暑假開始登記!!

上網見到個商戶列表, 有酒店呀!! 好興奮可以拎去 staycation!!

背景資料: 財爺陳茂波之前財政預算案宣佈將會向每名合資格人士發放總額共$5,000既「電子消費券」
點派法? 原本計劃分5期派發, 財爺已取消 ...
有沒有機會, 實施未打針者, 不獲派發?

梁振英:要讓拒絕打疫苗者付出代價
https://www.hk01.com/政情/628661/梁振英指通關非有效-谷針-誘因-要讓拒絕打疫苗者付出代價

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉超覺醒方法:  https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn  ൽ

▶️🐥🐣✨🌏🌟
本來想用八達通登記,但買貴野既地方好少可以用八達通🤔

引用:
原帖由 明白你心 於 2021-5-26 10:20 PM 發表

尊龍好靚仔!
(離題,但真心)
非常唔掂。

附件

unnamed (1).jpg(30.61 KB)

2021-5-27 12:40 AM

unnamed (1).jpg

初選 35+ 攞唔攞到電子消費券呢?

等政府個5000$ 食屎都得啦

狗會呢?

唔知可唔可以用嚟去郵輪公海遊,我全家都打咗疫苗,可以上船玩吓!

收人工就準時,其他乜都可以拖,沙中線拖一年,無責任

引用:
原帖由 mynameiskit 於 2021-5-26 16:46 發表

無得交水電煤...諗住幫補電費
你用消費劵去買日柴米油鹽 慳到嘅錢 咪攞去交水電煤囉

調返轉去諗 消費劵只可交水電煤 三揀一 唔通你又冇錢去買柴米油鹽咩

Château de Versailles
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]