• 瀏覽: 1,456
  • 回覆: 37
今日真係黑過乜,樣樣都壞,買咗個chromecast,第一時間玩,佢老闆吖。一插落HDMI度,冇訊號,以為佢壞,點知拎入房又著,跟住出去廳再插,同賣TVsuper換個位,又係唔得,換完,竟然全部HDMI死晒,連個賣TV都唔得,唔知搞乜差嘢,而家連藍光機都香菇埋……
相信又要換電視,可能食咗個HDMI口。跟住連門鐘都壞埋……
又收咗淘寶,大把玩具,周身唔得閒,而家放棄咗廳部電視嘞,聽日去買啦……
啲即食麵嚟咗,四盒,129人仔,過百五蚊港紙,成三十幾四十蚊盒。
見佢個說明似係真空錫袋包裝,比拉麵說嘅食用期長,呢啲去到今年九月,好唔好食就唔知嘞,今晚食咩都冇味啦。
但個包裝設計圖案,我真係唔識欣賞。

附件

20210527_221104.jpg(178.68 KB)

2021-5-27 10:23 PM

20210527_221151.jpg(174.58 KB)

20210527_221204.jpg(268.75 KB)

20210527_221129.jpg(187.37 KB)

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

熱賣及精選
引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-27 10:23 PM 發表

今日真係黑過乜,樣樣都壞,買咗個chromecast,第一時間玩,佢老闆吖。一插落HDMI度,冇訊號,以為佢壞,點知拎入房又著,跟住出去廳再插,同賣TVsuper換個位,又係唔得,換完,竟然全部HDMI死晒,連個賣TV都唔得,唔知搞乜差嘢,而家連藍光機都香菇埋……
又收咗淘寶,大把玩具,周身唔得閒,而家放 ...
可以換新電視

引用:
原帖由 john198822 於 2021-5-27 10:52 PM 發表

可以換新電視
唔見錢,個電視兩年貨仔咋……

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-27 10:53 PM 發表

唔見錢,個電視兩年貨仔咋……
咩牌子?

引用:
原帖由 john198822 於 2021-5-27 11:22 PM 發表

咩牌子?
唉,飛仔……

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-27 11:28 PM 發表

唉,飛仔……
唸住轉咩牌子?

引用:
原帖由 john198822 於 2021-5-27 11:36 PM 發表

唸住轉咩牌子?
未知,出去睇完先決定啦。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-28 01:10 AM 發表

未知,出去睇完先決定啦。
師傅未用飛仔之前用咩牌子啊?
我用新仔同樂仔產品起碼用上五年以上。
須然貴啲,但比較耐用。電視有人話唔好用三叔,都易壞。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-27 10:23 PM 發表

又收咗淘寶,大把玩具,周身唔得閒,而家放 ...
圖案考你想像力。甜,酸,苦,辣的味道。

睇見同油麵差唔多,等師兄報告

引用:
原帖由 海邊富有綿羊 於 2021-5-28 08:29 PM 發表

圖案考你想像力。甜,酸,苦,辣的味道。
羊,搞到而家,成身濕晒都未玩完。

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2021-5-28 09:28 PM 發表

睇見同油麵差唔多,等師兄報告
唔知咩料,要試過先知哩。

引用:
原帖由 海邊富有綿羊 於 2021-5-28 08:22 PM 發表

師傅未用飛仔之前用咩牌子啊?
我用新仔同樂仔產品起碼用上五年以上。
須然貴啲,但比較耐用。電視有人話唔好用三叔,都易壞。
三叔同某港牌經已永久列入黑名單了。
之前用C字港牌,兩年貨仔,今次飛仔呢個唔係壞,smartTV,佢仲可以上網,在cloud上睇到自己啲嘢,但兩組HDMI完全瓜晒。
頭先走去買咗隻LG,玩緊,仲摸緊……淨後習慣個遙控都要一兩日。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-28 09:39 PM 發表

羊,搞到而家,成身濕晒都未玩完。
點會難到師傅你

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-28 09:42 PM 發表

三叔同某港牌經已永久列入黑名單了。
之前用C字港牌,兩年貨仔,今次飛仔呢個唔係壞,smartTV,佢仲可以上網,在cloud上睇到自己啲嘢,但兩組HDMI完全瓜晒。
頭先走去買咗隻LG,玩緊,仲摸緊……淨後習慣個遙控都要一兩日。
LG大熱都有諗換呢款。
不過我部新力仔用左10年都未壞

主題標籤 #拉麵
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]