• 瀏覽: 22,815
  • 回覆: 439
  • 追帖: 2
本主題由 TwelfthLane 於 2021-5-29 02:37 AM 打開
有消息未??

熱賣及精選
https://images.mtr-tuenmaline.hk ... d35/PR-21-037-C.pdf
P.14
屯馬線一期相關巴士/小巴轉乘優惠延長至2022年1月1日
新增25A(宋皇臺站),25B(宋皇臺及啟德站)小巴與港鐵轉乘
城巴22,22M,小巴49轉乘範圍新增宋皇臺站

話85B同286M取消

絕世上等藍絲最叻係乜:
重複洗版 瀨橫折曲 批鬥父母 無淫不歡 最愛偷窺 自大自卑 大話連篇
2022冇青年奧運,但仍日日吹香港要舉辦。
鐵仔遮只賣99,幾千分+128肉赤死了。
引用:
原帖由 woltif 於 2021-5-28 07:14 PM 發表

話85B同286M取消
有冇嗰篇新聞link?

引用:
原帖由 FunKY 於 2021-5-28 07:59 PM 發表

有冇嗰篇新聞link?
有線
https://www.facebook.com/icable.news/videos/944019673053415

絕世上等藍絲最叻係乜:
重複洗版 瀨橫折曲 批鬥父母 無淫不歡 最愛偷窺 自大自卑 大話連篇
2022冇青年奧運,但仍日日吹香港要舉辦。
鐵仔遮只賣99,幾千分+128肉赤死了。
引用:
原帖由 woltif 於 2021-5-28 08:16 PM 發表

我睇有線,但有線未放片上網
個人覺得85B建議可以留繁時幾班嘅

引用:
原帖由 FunKY 於 2021-5-28 08:21 PM 發表

其實就算286M都未必要取消嘅,不過可能改去啟德循環線。85B只要九龍城堆客唔走仲有得做

人愈大,愈要懂得考驗別人,因為過程中亦是對自己能力的一種考驗
引用:
原帖由 驚雲小子 於 2021-5-28 08:59 PM 發表

其實就算286M都未必要取消嘅,不過可能改去啟德循環線。85B只要九龍城堆客唔走仲有得做
都是廢話幾句,當屯馬線全面通車後,286M遲早玩完
本人覺得286M將來發展唔樂觀

XD
引用:
原帖由 681 於 2021-5-28 09:32 PM 發表

識得玩一定唔會只玩到鐵路站嘅.....

人愈大,愈要懂得考驗別人,因為過程中亦是對自己能力的一種考驗
有指8號小巴提出取消,只能講家維邨-紅磡站一段衝擊較大,何文田段仲支持到客流

盡快取消106,又長又慢又收得平

引用:
原帖由 Euroteam 於 2021-5-28 11:20 PM 發表

有指8號小巴提出取消,只能講家維邨-紅磡站一段衝擊較大,何文田段仲支持到客流
宜家8號小巴越做越差,不時幾乎站站等客,已將部份客趕去KMB#8。

引用:
原帖由 FunKY 於 2021-5-28 08:21 PM 發表

好睇屯馬綫全通後,佢繁時仲有幾多客剩
少嘅話,一班不留都無可厚非

引用:
原帖由 681 於 2021-5-28 09:32 PM 發表

都唔駛等屯馬全通已經反映咗結果
不如拎啲車去做好啲89C

引用:

85系整體客量都唔係好啦。
特別是85AB兩條真係通勤方向都有時坐唔滿...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]