• 瀏覽: 51,506
  • 回覆: 592
  • 追帖: 6
科興最好,打完無敵,無病無痛,打左科興兩剤,再隔十四天產生抗體,可以正常通關返內地,中央對科興及國藥全力支持充滿信心

呢個球員有三個弱點:第一吾夠快,第二冇速度,第三跑得慢
熱賣及精選
政治問題

Are you stupid ?

我爺爺8歲就被美国人杀了 !! 中国专家證實, 14億人震惊 !
引用:
原帖由 吾係黃興桂 於 2021-5-29 08:26 PM 發表

科興最好,打完無敵,無病無痛,打左科興兩剤,再隔十四天產生抗體,可以正常通關返內地,中央對科興及國藥全力支持充滿信心
我都打左科興,沒任何不良反應

引用:
原帖由 01065r 於 2021-5-29 08:29 PM 發表

Are you stupid ?
no

廣州果隻印度變種在大陸可以好快控制,d人聽話,個個都合作。如果傳左落黎香港,d人唔合作又玩野,至少又封禁半年先收到科。所以要開關就要等兩邊都冇晒事

提示: 違規內容已被屏蔽
因為中央唔信777,根本唔信零確診

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-5-29 05:23 PM 發表

嚴重影響到要翻去內地探親,中港家庭,生意呢
朕冇咁複雜,只係要返去做下個人護理,保養身子。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-5-29 06:23 PM 發表

不能自由進出,就是封關
一路都可以自由進出,係要隔離嗻嘛。

引用:
原帖由 異域疑惑的山羊 於 2021-5-29 07:25 PM 發表

封關係香港政府單方面宣布嘅,唔怕瘀皮嘅香港又可以單方面宣布通架嘛,反正香港d官有兩制冇一國。。。
已經做咗啦,回港易咪係囉。

香港解除所有防疫措施先啦,但香港人都情願維持現狀

香港疫苗接種率低過國內,同英美更加冇得比,英美己經有高人數接種咗,國內重未開關俾佢地,點輪到香港,除非香港有半數以上人接種咗疫苗,國內唔開內地關合情合理!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]