• 瀏覽: 7,482
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
今晚十點開始,進出廣州要核酸檢測證明。

熱賣及精選
好事。好過四圍散

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 大江東去 於 2021-5-30 11:04 PM 發表

好事。好過四圍散
中國驚好似印度咁爆,好似印度咁爆,中國知道玩完,省高官烏沙不保,不理三七二十一,搞左先,情願叫中央借人都唔可以爆

封城的節奏

引用:
原帖由 gordon777336 於 2021-5-30 10:45 PM 發表

今晚十點開始,進出廣州要核酸檢測證明。
行動迅速,措施有效,這就是中國式的高效率,當然也有高質素、守秩序的市民做配合,這是政通人和的體現。

比著響呢個魚港度搞?  有一班人又會上呢度嘈喧巴閉.

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
雙重標準是畜類
自由民主屬邪教
引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-5-31 06:49 AM 發表

行動迅速,措施有效,這就是中國式的高效率,當然也有高質素、守秩序的市民做配合,這是政通人和的體現。
已經慢啦,昨日公佈仲有一日時間比人準備。晏晝公佈,夜晚實行先迅速

引用:
原帖由 Sunny20@8 於 2021-5-31 11:54 AM 發表

已經慢啦,昨日公佈仲有一日時間比人準備。晏晝公佈,夜晚實行先迅速
有懷疑的小區已經全封了,連買餸菜都唔出得去,有啲仲要整棟樓的人去集中隔離營,未封的就算出得了廣州都要打回頭,因為外圍講到明唔俾廣東人進入。

引用:
原帖由 captkkk 於 2021-5-31 10:24 AM 發表

比著響呢個魚港度搞?  有一班人又會上呢度嘈喧巴閉.
未搞你依家已經嘈緊啦

引用:
原帖由 chukikwong 於 2021-5-30 11:10 PM 發表

中國驚好似印度咁爆,好似印度咁爆,中國知道玩完,省高官烏沙不保,不理三七二十一,搞左先,情願叫中央借人都唔可以爆
五年內難以正常出入境大6

香港整體要做好先,大陸先肯放人。大陸怕左你香港人入來惹埋人地,首先香港切斷本地傳播鏈,做到社會生活完全正常本身,學校復課,食肆酒吧娛樂場所完全正常營業,仍然保持無本地疫情,先好同人講開關咯,如果唔係大陸係會限制你進入

引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-5-31 06:54 PM 發表

香港整體要做好先,大陸先肯放人。大陸怕左你香港人入來惹埋人地,首先香港切斷本地傳播鏈,做到社會生活完全正常本身,學校復課,食肆酒吧娛樂場所完全正常營業,仍然保持無本地疫情,先好同人講開關咯,如果唔係大陸係會限制你進入
大陸依家做每樣嘢都十分認真同有效,唔學似香港得過噏字

主題標籤 #廣州
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]