• 瀏覽: 1,285
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
時辰:1987年9月19日0745 香港出生 女
想問大家幾時先有姻緣,感恩有緣人解答

熱賣及精選
引用:
原帖由 linkerbell 於 2021-5-31 10:26 PM 發表

樓主 2020年 應該有人對你有意思 係咪呢??????

謝謝你阿
上年我仲拍緊拖阿..不過都散左LU

引用:
原帖由 linkerbell 於 2021-5-31 10:26 PM 發表

樓主2021,2025-2026 會容易出現姻緣!
另外想提點一下樓主,需要放下主觀及多心的性格可提升姻緣!
祝生活愉快!

引用:

這些年食傷和咸池桃花齊至,樓主對擇偶的條件也不太低吧?另外想確認一下年幼時有大病嗎?父母有否離異?由誰人湊大?

以下象岩左再講其他。

年命入宅,勾陳乘子做病符。上年身/宅上有破費/損,破費/損主要因女人。

引用:
原帖由 reredrum_flog 於 2021-6-1 12:15 PM 發表

這些年食傷和咸池桃花齊至,樓主對擇偶的條件也不太低吧?另外想確認一下年幼時有大病嗎?父母有否離異?由誰人湊大?
謝謝解答
的確擇偶條件不太低
幼年時常有小病 ,印象中沒有什麼大病
父母還在一起,不過時常有爭執
由媽媽湊大

引用:
原帖由 猛烈狂人 於 2021-6-1 10:17 AM 發表

樓主2021,2025-2026 會容易出現姻緣!
另外想提點一下樓主,需要放下主觀及多心的性格可提升姻緣!
祝生活愉快!
謝謝你既提醒
依家修緊自己 ,凡事多虛心聆聽,多了解同尊重別人的意見
多心性格應該修得7788

引用:
原帖由 新手用戶 於 2021-6-1 10:57 PM 發表

以下象岩左再講其他。

年命入宅,勾陳乘子做病符。上年身/宅上有破費/損,破費/損主要因女人。
上年宅上有大破費
因女人?我係做決策大破費個個,算嗎?

引用:
原帖由 linkerbell 於 2021-6-2 12:59 AM 發表

上年宅上有大破費
因女人?我係做決策大破費個個,算嗎?
明年有機。
同居后得9個月得子,得4年6個月和諧后因苟合得子息之事而敗宅。
宅來克身,辰為身墓,太常乘之,防5年有孝服。

引用:
原帖由 linkerbell 於 2021-6-2 12:57 AM 發表

謝謝你既提醒
依家修緊自己 ,凡事多虛心聆聽,多了解同尊重別人的意見
多心性格應該修得7788
想再提醒一下,今年在人事上需要格外小心!

2023佳偶天成

引用:
原帖由 linkerbell 於 2021-5-31 10:56 PM 發表

謝謝你阿
上年我仲拍緊拖阿..不過都散左LU
仲拍緊拖 即是有 情緣啦
如果係咁 睇呢去年係男方 提出分開了

引用:
原帖由 新手用戶 於 2021-6-2 10:35 AM 發表

明年有機。
同居后得9個月得子,得4年6個月和諧后因苟合得子息之事而敗宅。
宅來克身,辰為身墓,太常乘之,防5年有孝服。
謝謝解答
請問得子意思係有小朋友?

引用:
原帖由 猛烈狂人 於 2021-6-2 11:17 AM 發表

想再提醒一下,今年在人事上需要格外小心!
好的🙏會多積福報 廣結善緣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]