• 瀏覽: 7,688
  • 回覆: 4
  • 追帖: 1
睇左幾次,佢似係行最右線,到燈口先發現只准右轉,柒左
結果知道一定轉唔切,一係直撞對面d車,一係夾硬扭左
佢選擇扭左

廢人曱甴技窮詞窮,柒左又唔認,就開始賴地硬,老屈,選擇性失明,樣樣出齊XD
精選汽車
引用:
原帖由 A1000 於 2021-6-4 05:37 PM 發表

如果佢冇咁上下速度,撞到壆冇理由會彈飛。車上邊咁多學生,佢都噉嘅速度害死人嘅。
因為直去係綠燈,所以速度快
揸車既人,有幾多見綠燈會聽話收油?
10個有8個,離遠見綠燈就踩油,快d過
到再近d見黃喇,就更大腳比油,衝黃燈
o岩o岩睇到有條片,小巴車cam,o係出事果邊果條線,仲清楚發生咩事
係好肯定條友行右線

廢人曱甴技窮詞窮,柒左又唔認,就開始賴地硬,老屈,選擇性失明,樣樣出齊XD
引用:
原帖由 天邊海角 於 2021-6-6 11:06 AM 發表

日日行記錯?  
傻既先信佢
就算唔係日日行都冇可能咁搞笑直衝
老遠已經睇到地面有右轉箭咀
同埋果條線直望係對住燈柱,都知有唔妥
然後無論咩顏色既燈都應該收油
唔收油,托海都撞柱啦

引用:
原帖由 A1000 於 2021-6-7 01:31 PM 發表

若要人不知,唔好扮白癡。
我睇香討同其他社交媒體,學到一樣野
d人撞車後,其中一個原因係 "避狗"
唔知個司機會唔會講呢

引用:
原帖由 A1000 於 2021-6-7 01:36 PM 發表

千祈咪制啊!上一次大山有個P仔,摣住個綿羊仔車住條女落山,點乜住喺隻彎嗰度耖咗。佢叫條女走先,再同差人講話避狗所以炒車。點乜知比人放曬成段片上網,而家畀人拉鳩埋!唔好聽d 人講啊!死得啊。
有d人就係咁蠢
以為冇人睇到,但係天網恢恢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]