• 瀏覽: 7,431
  • 回覆: 72
  • 追帖: 1

進入香討影片區

希望啲傷者早日康復。

車CAM直擊:校巴失事變炮彈飛車 衝入單車徑多名學童受傷

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0604_00822_001.html

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-6-4 16:16 發表

車CAM直擊:校巴失事變炮彈飛車 衝入單車徑多名學童受傷

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210604/bkn-20210604133810938-0604_00822_001.html
架旅遊車應該有好快速度,否則唔會彈飛。

睇左幾次,佢似係行最右線,到燈口先發現只准右轉,柒左
結果知道一定轉唔切,一係直撞對面d車,一係夾硬扭左
佢選擇扭左

廢人曱甴技窮詞窮,柒左又唔認,就開始賴地硬,老屈,選擇性失明,樣樣出齊XD
引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-6-4 17:15 發表

佢選擇扭左
如果佢冇咁上下速度,撞到壆冇理由會彈飛。車上邊咁多學生,佢都噉嘅速度害死人嘅。

引用:
原帖由 A1000 於 2021-6-4 05:37 PM 發表

如果佢冇咁上下速度,撞到壆冇理由會彈飛。車上邊咁多學生,佢都噉嘅速度害死人嘅。
因為直去係綠燈,所以速度快
揸車既人,有幾多見綠燈會聽話收油?
10個有8個,離遠見綠燈就踩油,快d過
到再近d見黃喇,就更大腳比油,衝黃燈
o岩o岩睇到有條片,小巴車cam,o係出事果邊果條線,仲清楚發生咩事
係好肯定條友行右線

廢人曱甴技窮詞窮,柒左又唔認,就開始賴地硬,老屈,選擇性失明,樣樣出齊XD
旅遊巴司機要唔要洗定屎忽?

bumbum_ca
引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-6-4 05:40 PM 發表

因為直去係綠燈,所以速度快
揸車既人,有幾多見綠燈會聽話收油?
10個有8個,離遠見綠燈就踩油,快d過
到再近d見黃喇,就更大腳比油,衝黃燈
o岩o岩睇到有條片,小巴車cam,o係出事果邊果條線,仲清楚發生咩事
係好肯定條友行右線
我放左去新聞果邊
真係好撚恐怖
前面都無車
好似乜都唔睇就踩油

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
日日揸嗰條線無理由唔記得快線只准右轉,條友一定係short 咗!

會唔會係黃人故意攪事?

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命
另一角度😏

條仆街害人不淺

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-6-4 06:13 PM 發表

另一角度😏

影片
速度快得好搞張下…

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-6-4 05:15 PM 發表

佢選擇扭左
你啱!
忽然記錯路/燈位又衝得快……
揾食車有心揸快車好少失手得咁水又跨張~~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]