• 瀏覽: 12,809
  • 回覆: 111
  • 追帖: 2
世界盃外圍賽, 輸俾伊朗就預咗, 但第一個失球就真係有點兒那個......雖則射門有少少省中人改變些少方向.
https://www.youtube.com/watch?v=cahvzQiTd-w

熱賣及精選
呢球真係...咁都封唔到?😨

活在當下
佢話自己係球星架

佢掛住做中國人唔記得咗守龍姐,用王振鵬好過

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-6-4 04:10 PM 發表

佢話自己係球星架
佢仲話自己係香港首席門龍喎。做香港首席有Q有

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2021-6-4 02:59 PM 發表

世界盃外圍賽, 輸俾伊朗就預咗, 但第一個失球就真係有點兒那個......雖則射門有少少省中人改變些少方向.
https://www.youtube.com/watch?v=cahvzQiTd-w
東亞病夫

其實香港真係唔應該再攪職業足球賽啦,害死d小朋友

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-6-4 04:33 PM 發表

小朋友有眼睇,見到香港職業足球咁樣仲敢參與咩!

算係咁啦,對住皇馬都入到波,輸3比1之麻🤣

香港隊真心好業餘😒點解做職業日日操都可以咁水皮

引用:
原帖由 phmo 於 2021-6-4 04:39 PM 發表

小朋友有眼睇,見到香港職業足球咁樣仲敢參與咩!
唔係賭到跳樓就走去做收數

好好地認命做跟車送貨好啦,做保安又好,咩都好啦

垃圾香港隊解散吧

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-6-4 04:10 PM 發表

佢話自己係球星架
此人是不是當年轉會中超
結果把她劃為外援引援,最后俱樂部放棄引入
一直懷恨在心?

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-6-4 04:33 PM 發表

香港應該加入中超

引用:
原帖由 LWCW 於 2021-6-4 04:17 PM 發表

佢仲話自己係香港首席門龍喎。做香港首席有Q有
手直龍門

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]