• 瀏覽: 64,003
  • 回覆: 363
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2021-6-18 02:34 PM 發表

恭喜樓主 ,有付出有收穫,祝長索長有,有時間再報告下澳門狀況
呢度唔可以講賭㗎喎, 籌碼都唔可以曬

熱賣及精選
最後泡泡浴順便執拾個人物品, 搞搞衛生方便人哋執嘢 ,

音響 喺浴室門口頭頂 ,就是電視機投射過來 用手機藍牙去電視 ,音質都唔錯呀 聽下歌

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 02:12 PM 發表

咁鬼遲都仲未做! 我11點鐘,見到架警車嚟,我就知差唔多做得啦
我剛做完核酸,今次探鼻既時間比係山頂醫院探嘅時間長,佢數5秒先慢慢收棒

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 02:51 PM 發表

呢度唔可以講賭㗎喎, 籌碼都唔可以曬
報告下澳門飲飲食食亦可嘛

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-18 03:14 PM 發表

我剛做完核酸,今次探鼻既時間比係山頂醫院探嘅時間長,佢數5秒先慢慢收棒
Me too, 都頂得順嘅。
不過如果48小時一次, 個鼻哥窿都幾係嘢, 所以搞到班外勞似乎都好似 留在澳門, 一來成本重咗,二來個鼻哥窿都唔好受

最後來嗰個葡京人 個人總結
過嚟隔離的話,成本方面如果比較鬆動 ,這是不錯的選擇, 飯餸方面不過不失, 但將來佢正式開幕之後, 除了旁邊有兩座娛樂設施之外 ,交通方面都比較隔涉, 輕軌站就是東亞運站, 這里行過去要13分鐘。
另外 旅遊嚟講, 房間勉勉強強啦, 夠光猛 ,夠闊落, 浴缸都夠深, 可以浸到上胸口。

這只是個人意見, 始終隔離人士 不能夠隨便走動,與及酒店還有很多地方還未公開

引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2021-6-18 03:23 PM 發表

報告下澳門飲飲食食亦可嘛
當然可以啦,我都有啲地方都想去行下

今晚葡國🐔好難食

引用:
原帖由 cccar88 於 2021-6-18 07:21 PM 發表

今晚葡國🐔好難食
隱形富豪就聽得多
隱形高手真係第一次見

幾多號放監?

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 07:49 PM 發表

隱形富豪就聽得多
隱形高手真係第一次見

幾多號放監?
29號走得,希望香港14日零確診,澳門放鬆通關可以早走。灑店硬件可以,但派餐無一日準時,飯盒放門口會映埋房門number確認,房費$700包三餐其實ok。房間好靜,唔似珠海有大媽同摩托車聲。
禽日入境后三日先上門挖鼻,好深入,再數5下,只挖一邊,好深入但覺得比香港做得好。
叫外賣你預order后一個鐘先到。總結滿意有80分

引用:
原帖由 cccar88 於 2021-6-18 08:16 PM 發表

29號走得,希望香港14日零確診,澳門放鬆通關可以早走。灑店硬件可以,但派餐無一日準時,飯盒放門口會映埋房門number確認,房費$700包三餐其實ok。房間好靜,唔似珠海有大媽同摩托車聲。
禽日入境后三日先上門挖鼻,好深入,再數5下,只挖一邊,好深入但覺得比香港做得好。
叫外賣你預order后一個鐘先到。總結滿意有80分
你目的地去呢度潛修?

我不同意片主的說法, 怎可能係最後一站呢,

大家早上好
醒鬼左,作最後衝刺

精神👍

Ching, 恭喜晒,多謝分享,玩得開心d

今日早餐唔錯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]