• 瀏覽: 64,813
  • 回覆: 363
  • 追帖: 6

日常事項

熱賣及精選
引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 12:25 PM 發表

明白,我再搵下先,唔該師兄
互相提點 有好嘢當然互相交流

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 12:25 PM 發表

明白,我再搵下先,唔該師兄
我呢度好,有得睇j2台, 成個馬會現場大電視

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-6 12:34 PM 發表

我呢度好,有得睇j2台, 成個馬會現場大電視
你嗰度乜都好,就係房價貴,哈哈

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 12:39 PM 發表

你嗰度乜都好,就係房價貴,哈哈
價貴就係推動力,希望血債血償

Day1午餐

薯仔炆鷄

好一句血債血償
加油!

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 11:42 AM 發表

昨晚上網又查過,可能臨近暑假關係,澳門酒店價格嚟緊貴好多,連珠海(近拱北口岸)都唔平。
師兄有無攞到免費房?
今日唔知係咪上面出事,澳門旅遊區靜過鬼,d房仲邊有可能咁貴。

引用:
原帖由 phmo 於 2021-6-6 01:28 PM 發表

今日唔知係咪上面出事,澳門旅遊區靜過鬼,d房仲邊有可能咁貴。
我用開trip.com搵房平時都便宜,但頭先搵過真係唔平,不過有師兄用其他app平好多

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 01:32 PM 發表

我用開trip.com搵房平時都便宜,但頭先搵過真係唔平,不過有師兄用其他app平好多
我可以話比你知澳門近日真係非常之靜,酒店房應該冇乜人住。

引用:
原帖由 phmo 於 2021-6-6 01:35 PM 發表

我可以話比你知澳門近日真係非常之靜,酒店房應該冇乜人住。
我講緊既係19號打後日子,trip.com貴,有其他大陸app平好多

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-6 12:29 PM 發表

互相提點 有好嘢當然互相交流
剛發現永安app都平好多,用港幣計價、仲有折扣券可以用

附件

1B1B07A6-842D-440D-B4FF-A6C02AD0ADCC.png(542.04 KB)

2021-6-6 01:51 PM

81DB77BD-1353-4B13-8B0A-8D3A62D4497D.png(552.47 KB)

8C942FA7-B94F-474A-ABC6-204FC33FC4AD.png(580.75 KB)

9B65EFC8-E41A-4CEF-82C9-51AE31294ACC.png(570.47 KB)

提示: 違規內容已被屏蔽
有勇氣

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-6-5 05:45 PM 發表

房價好貴
乜唔係mop400一晚嗎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]