• 瀏覽: 64,057
  • 回覆: 363
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 manmansam 於 2021-6-18 01:39 PM 發表

今次係澳門正苦好積極甘去傾,如無意外,好快有好消息,澳門見啦🤗
好等你(7月15號前) 你訂咗車飛之後,通知我

熱賣及精選
引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 01:47 PM 發表

😛good

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 01:47 PM 發表

通關就吾駛訂飛啦,即場買 😗

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-18 01:47 PM 發表

可以評價下嗎?
勵庭溝女住好,因為裝修歐陸風, 出去就 唔係太方便。

利奧面積大夠闊落, 裝修我就覺得一般般, 飲飲食食,落賭場搵食就非常方便,如果鍾情新口岸區賭場的話

兩間泳池都係好細 ,室內好似大浴缸!

泳池要有啲feel嘅話, 就要試雅辰酒店, 即舊金麗華

補充 :勵庭酒店,你可以喺 勵宮娛樂場或巴比倫 打分 就會有酒店送

引用:
原帖由 manmansam 於 2021-6-18 01:52 PM 發表

通關就吾駛訂飛啦,即場買 😗
初期免隔籬通關, 你會覺得咁容易嗎?
你講呢種情況 (即go),起碼要到下年

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 01:58 PM 發表

初期免隔籬通關, 你會覺得咁容易嗎?
你講呢種情況 (即go),起碼要到下年
就算每日衹有2,3仟名額都會即場賣票啦😊

引用:
原帖由 manmansam 於 2021-6-18 02:02 PM 發表

就算每日衹有2,3仟名額都會即場賣票啦😊
正常分析,搞星加坡,又搞郵輪,
如果你話即時通關免隔離,
咁,呢兩個項目, 自己打自己嘴巴? 等呢啲項目開曬之後,再諗啦

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 01:57 PM 發表

勵庭溝女住好,因為裝修歐陸風, 出去就 唔係太方便。

利奧面積大夠闊落, 裝修我就覺得一般般, 飲飲食食,落賭場搵食就非常方便,如果鍾情新口岸區賭場的話

兩間泳池都係好細 ,室內好似大浴缸!

泳池要有啲feel嘅話, 就要試雅辰酒店, 即舊金麗華

補充 :勵庭酒店,你可以喺 勵宮娛樂場或巴比倫 打分 就會有酒店送
謝謝報告

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-18 02:07 PM 發表

謝謝報告
執好行李未呀?
我前日已經執好啦

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 02:08 PM 發表

執好行李未呀?
我前日已經執好啦
執好啦,仲等緊做核酸😅

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-18 02:10 PM 發表

執好啦,仲等緊做核酸😅
咁鬼遲都仲未做! 我11點鐘,見到架警車嚟,我就知差唔多做得啦

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 02:06 PM 發表

正常分析,搞星加坡,又搞郵輪,
如果你話即時通關免隔離,
咁,呢兩個項目, 自己打自己嘴巴? 等呢啲項目開曬之後,再諗啦
無衝突,最緊要2地正苦有心開,以免夜長夢多 😊

😊

附件

IMG_20210618_141838.jpg(169.91 KB)

2021-6-18 02:20 PM

引用:
原帖由 manmansam 於 2021-6-18 02:13 PM 發表

無衝突,最緊要2地正苦有心開,以免夜長夢多 😊
唔理咁多,反正我同木村伉儷聽日中午之後…………自由鳥

恭喜樓主 ,有付出有收穫,祝長索長有,有時間再報告下澳門狀況

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]