• 瀏覽: 64,217
  • 回覆: 28
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-8 12:05 PM 發表

你有冇帶實體日曆卡? 會好有用 ,因為你喺房間唔知道每日係星期幾, 就好似你喺威尼斯人美食廣場一樣 ,都沒有分辨出日與夜
唔需要啦,手機有日曆,而且有顯示幾月幾號星期幾

熱賣及精選
引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-8 12:05 PM 發表

你有冇帶實體日曆卡? 會好有用 ,因為你喺房間唔知道每日係星期幾, 就好似你喺威尼斯人美食廣場一樣 ,都沒法分辨出日與夜
5號你唔圈既?5號係計第一日喎,19號走得

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-8 12:10 PM 發表

你只坐咗三日, 就講人都癲, 所以我要話你知實睇日曆的好處
我無講過喎,係另一位888師兄講,佢6號開始隔離

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-8 12:12 PM 發表

5號吾計架, 如果計的話應該18號晚走得㗎
你有無住過酒店架😂酒店係每晚計,5號入住開始計第一晚,到18號就係第14晚最後一晚,到19號就退房,同你平時住酒店計法一樣

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-8 05:18 PM 發表

@金融夜遊人
減我地3人係669
旅客中應該職賭佔多數😂

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-8 05:31 PM 發表

爛賭居多, 772人平均每人帶$50000現金計, $38,600,000

酒店隔離費超過500萬14天計
所以做隔離酒店好搵過做正常酒店,每個客一book就起碼14日,正常酒店平均每個客人只住幾日

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-8 05:43 PM 發表

咁又唔係,如果冇疫情之下,呢啲酒店都唔係咁嘅價錢啦,十六蒲酒店正常都近千元, 現時都係四五百蚊,我都考慮去住下, 所以你都要享受下其他酒店,就算畀錢都抵玩

隔離酒店,唔係話隨便可以做,政府都要睇週邊環境,所以點解大部分都喺氹仔
十六浦係疫情前我住過幾次,都係幾百元,過千元我唔會住佢

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 11:49 AM 發表

@金融夜遊人
我剛做完核酸呀, 依家嘅活動就係安心等明天出去吸收自由嘅空氣
我仲等緊

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 11:49 AM 發表

@金融夜遊人
我剛做完核酸呀, 依家嘅活動就係安心等明天出去吸收自由嘅空氣
攞咗房未呀?出去住邊?

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 01:34 PM 發表

幾鬼平呀,首選維景,未訂
12436187 12436188 12436189 12436190 12436191 12436192
平價酒店我首選:勵庭海景 和 利澳

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 01:44 PM 發表

呢兩間住過了
可以評價下嗎?

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 01:57 PM 發表

勵庭溝女住好,因為裝修歐陸風, 出去就 唔係太方便。

利奧面積大夠闊落, 裝修我就覺得一般般, 飲飲食食,落賭場搵食就非常方便,如果鍾情新口岸區賭場的話

兩間泳池都係好細 ,室內好似大浴缸!

泳池要有啲feel嘅話, 就要試雅辰酒店, 即舊金麗華

補充 :勵庭酒店,你可以喺 勵宮娛樂場或巴比倫 打分 就會有酒店送
謝謝報告

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 02:08 PM 發表

執好行李未呀?
我前日已經執好啦
執好啦,仲等緊做核酸😅

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-18 02:12 PM 發表

咁鬼遲都仲未做! 我11點鐘,見到架警車嚟,我就知差唔多做得啦
我剛做完核酸,今次探鼻既時間比係山頂醫院探嘅時間長,佢數5秒先慢慢收棒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]