• 瀏覽: 64,026
  • 回覆: 363
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-5 05:22 PM 發表

今日自選房價更新
金寶來滿客,
葡京人$700有房,
麗景灣$480滿客/海景房$580有房,
鷺環海天$780有房
所有房間可2人共住,沒有血源關係都可以共住,只需補差價
樓主住邊間?

熱賣及精選
引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 10:29 AM 發表

樓主住邊間?
葡京人$9800,你呢?

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-6 10:30 AM 發表

葡京人$9800,你呢?
因我哋係2個人,所以選擇麗景灣藝術較化算$8400

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 10:33 AM 發表

因我哋係2個人,所以選擇麗景灣藝術較化算$8400
本來我都想住呢度,但係都要$580蚊,
口碑wi-fi唔掂, 你依家認為wifi得唔得 ?死就死啦, 我葡京人wi-fi完全冇問題,極之暢快 睇咸片一啲都冇卡
53寸大電視, 遺憾冇帶Hdmi線, 否則可以直播上大電視睇手機

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-6 10:37 AM 發表

本來我都想住呢度,但係都要$580蚊,
口碑wi-fi唔掂, 你依家認為wifi得唔得 ?死就死啦, 我葡京人wi-fi完全冇問題,極之暢快 睇咸片一啲都冇卡
53寸大電視, 遺憾冇帶Hdmi線, 否則可以直播上大電視睇手機
我呢間1人$480, 2人$600,wifi用到ok,我老婆用Wi-Fi煲緊劇無問題,但我手機上網就時快時慢,我都想住葡京人但係太貴2人要$12600

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 11:19 AM 發表

我呢間1人$480, 2人$600,wifi用到ok,我老婆用Wi-Fi煲緊劇無問題,但我手機上網就時快時慢,我都想住葡京人但係太貴2人要$12600
$600兩人,又真抵喎,wifi用得就好!

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-6 11:22 AM 發表

$600兩人,又真抵喎,wifi用得就好!
師兄打算出冊後住邊到?

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 11:36 AM 發表

師兄打算出冊後住邊到?
我先住新口岸附近, 方便抵住。你2人就應住氹仔,氹仔都抵住

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-6 11:40 AM 發表

我先住新口岸附近, 方便抵住。你2人就應住氹仔,氹仔都抵住
昨晚上網又查過,可能臨近暑假關係,澳門酒店價格嚟緊貴好多,連珠海(近拱北口岸)都唔平。
師兄有無攞到免費房?

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 11:42 AM 發表

昨晚上網又查過,可能臨近暑假關係,澳門酒店價格嚟緊貴好多,連珠海(近拱北口岸)都唔平。
師兄有無攞到免費房?
-
出冊后價,好似7月份升價,但近期廣東省又爆疫情,所以吾使咁早訂。免費房暫時沒有哦。

附件

IMG-20210606-WA0001.jpg(105.47 KB)

2021-6-6 11:47 AM

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-6 11:47 AM 發表

12404919 -
出冊后價,好似7月份升價,但近期廣東省又爆疫情,所以吾使咁早訂。免費房暫時沒有哦。
嘩,平咁多,師兄呢個係咩網?
我用trip.com都無咁平,但你呢d價格係我出發前係trip.com搵到,只不過現在再用佢搵已貴好多

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 11:56 AM 發表

嘩,平咁多,師兄呢個係咩網?
我用trip.com都無咁平,但你呢d價格係我出發前係trip.com搵到,只不過現在再用佢搵已貴好多
飛豬旅行app, 人民幣價呀,因為要訂7天計,你查1-2日係會貴d

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-6 12:05 PM 發表

飛豬旅行app, 人民幣價呀,因為要訂7天計,你查1-2日係會貴d
我用trip.com係查21-28和19-26都係貴,你呢個app係預訂是俾錢還是到店俾錢?

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-6 12:23 PM 發表

我用trip.com係查21-28和19-26都係貴,你呢個app係預訂是俾錢還是到店俾錢?
先付

引用:
原帖由 家中發現膠手套 於 2021-6-6 12:24 PM 發表

先付
明白,我再搵下先,唔該師兄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]