• 瀏覽: 64,043
  • 回覆: 154
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 moon2004girl 於 2021-6-6 08:52 PM 發表

我都係聽人講。
如果自己一個都好d,但如果同其他人一個房,仲要唔係親人,就真係慘。困獸鬥
我有兩張床,每一張床瞓七日,我有兩套浴室用品,每件浴袍著七日, 每條大毛巾用七日,細毛巾有4條,抹手巾有2條, 反正弄污糟,你咪放喺房門口,佢哋會換新畀你

熱賣及精選
引用:
原帖由 希夷 於 2021-6-6 08:59 PM 發表

有同感!
就呢兩日,一個女學生就打侵晒
14日清零,搵嚟UP
因為用旅遊氣泡的概念往返大灣區,人數是非常之龐大,

內部消息(國內),本來7至9月真係好大機會打疫苗之後可以往返大灣區, 但突然間來個廣東省大爆發,加上依家香港又有變種病毒, 所以我先提早出發,廢事兩頭唔到岸

引用:
原帖由 希夷 於 2021-6-6 09:13 PM 發表

可以打齊兩針,入境前14天做一次核酸,
出發前兩天再做一次,
多重保險,才準許入境,
大家都想安心又安全,
最緊要係入境者真係要配合,
可以加以重罪,三年坐監起點,
應該有辦法解決。
上大人,方法掂玩?
市民配合就係。
可能你唔明我講乜嘢, “出入境人數非常龐大“, 按照你所講嘅方法,咁我點解要比9800蚊呢?因為我都做齊曬你所講嘅嘢啦!
政府要控制人群出入境流量

引用:
原帖由 riggilai 於 2021-6-6 09:20 PM 發表

師兄由上金巴計攪左幾耐上到酒店?
坐4點金巴,8點入酒店房

引用:
原帖由 半夜哈師姐 於 2021-6-6 09:21 PM 發表

恭喜晒你又可以去食葡國鷄恭喜恭喜
我鍾意食越南撈檬

引用:
原帖由 mega001 於 2021-6-6 09:27 PM 發表

你自咁墮落呀🤭
我只墮落14晚,但班友平時嘆慣,
點捱呀, 冇諗到咁大鑊

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2021-6-6 09:35 PM 發表

竟然有酒店爆滿?
皇上,你好嗎? 歡迎您大駕光臨

係呀大家要出發的話,提早電郵預訂房間,我都大安旨意以為冇乜人去, 不過 700都係我自己接受到嘅價錢, 不過目前葡京人我都非常之滿意

引用:
原帖由 moon2004girl 於 2021-6-6 10:20 PM 發表

我都係咁唸,但唔通真係14日都穿嗰兩件?或者只帶睡衣穿足14日
你哋所擔心嘅問題 ,其實全部都唔係問題 ,因為你哋根本都唔會出發.

引用:
原帖由 riggilai 於 2021-6-7 06:23 AM 發表

請問係咪直接上官網訂就得?THANKS
系呀, h出發前一星期,預先訂房后,會安心d,

賣房妹, 似乎都幾抵住, 到時住番一晚享受一下?
價錢到時要再傾, 氹仔邊的套房$200至$400不等,佢話.

不建議大家去買房卡,只是近期好流行, 網上女性 大部分都是賣房妹, 當然會做兌換, 不要貪圖美色,新手勿碰

昨日威尼斯人美食廣場現況

雖然被隔離,但是日常用品不用擔心

Day2 早餐

好彩冇帶個藍牙音箱過嚟,酒店房間都有, wi-fi又冇問題 又有音樂聽 又有冷氣嘆,點會悶呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]