• 瀏覽: 64,035
  • 回覆: 154
  • 追帖: 7
酒店提供部份用品分享系列1

好香,但冇用到, 因為我帶咗私伙品

熱賣及精選
引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-8 12:00 PM 發表

我都無用到,因為都係自己帶咗私伙
你有冇帶實體日曆卡? 會好有用 ,因為你喺房間唔知道每日係星期幾, 就好似你喺威尼斯人美食廣場一樣 ,都沒法分辨出日與夜

酒店提供部份用品分享系列2

我好鍾意把梳

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-8 12:09 PM 發表

唔需要啦,手機有日曆,而且有顯示幾月幾號星期幾
你只坐咗三日, 就講人都癲, 所以我要話你知實睇日曆的好處

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-8 12:10 PM 發表

5號你唔圈既?5號係計第一日喎,19號走得
5號吾計架, 如果計的話應該18號晚走得㗎

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-8 12:13 PM 發表

我無講過喎,係另一位888師兄講,佢6號開始隔離
sorry 可能我睇錯咗!
依家每日做 2次拉筋活動, 感覺唔錯喎,
上youtube跟住做, 唔好掛住煲劇

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-8 12:17 PM 發表

你有無住過酒店架😂酒店係每晚計,5號入住開始計第一晚,到18號就係第14晚最後一晚,到19號就退房,同你平時住酒店計法一樣
係喎你啱喎 ,不過我19號唔圈咪得囉, 19號都趕住走佬喇

Day3 午餐

梅菜肉餅

倫敦人街頭藝術

引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-6-8 03:14 PM 發表

都尚可以噃.澳門可以外賣嘛?
指定時間 每日下午5至7

@金融夜遊人
減我地3人係669

在記者會上, 有關核酸更改為48小時之後,澳門市民感覺都幾混亂,好多問題浮現

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-8 05:29 PM 發表

旅客中應該職賭佔多數😂
爛賭居多, 772人平均每人帶$50000現金計, $38,600,000

酒店隔離費超過500萬14天計

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2021-6-8 05:39 PM 發表

所以做隔離酒店好搵過做正常酒店,每個客一book就起碼14日,正常酒店平均每個客人只住幾日
咁又唔係,如果冇疫情之下,呢啲酒店都唔係咁嘅價錢啦,十六蒲酒店正常都近千元, 現時都係四五百蚊,我都考慮去住下, 所以你都要享受下其他酒店,就算畀錢都抵玩

隔離酒店,唔係話隨便可以做,政府都要睇週邊環境,所以點解大部分都喺氹仔

每三天有6個蘋果, 好新鮮, 好脆口,細細粒

澳門龍舟比賽,今年取消.
賭場千祈唔好關門

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]