• 瀏覽: 6,947
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
香港已冇樂壇!冇人聽廣東歌架!
入娛樂圈女只會比人當做雞,男概最多拍愛回家 冇錢

淡泊
寧靜
熱賣及精選
所以話你呢啲傳統香土土著,呢班後生仔女個個屋企住豪宅區讀國際學校,阿爸阿媽大把錢,比佢哋上電視玩吓豐富吓人生,到大學畢業之後返屋企公司幫手,到時啲客人話呢個咪曾經參加過星夢攞過獎唱歌好好聽喎,然後單大生意就交比佢哋啦

引用:
原帖由 Peterboy32 於 2021-6-5 08:39 PM 發表

最近那位吹奏天王呢?幾時拍愛回家

引用:
原帖由 Peterboy32 於 2021-6-5 08:39 PM 發表

乜唔係男仔可以去做十二鏡童,去臭白雪花姐?
妖 TV 隨時可能開套 白雪花姐與十二鏡童大戰三千回合。
另外四件騎里怪就可以做妖 TV 的四大妖王。把守大門同後門。

引用:

男靠食軟飯。

引用:
原帖由 Peterboy32 於 2021-6-5 20:39 發表

TVB 應該係低薪 + Show 錢。做愛回家應該係悶聲發下財。

引用:

你咩野人黎?仲乜諗嘢,家陣香港物質咁豐富,洗鬼男盜女娼咩,就拎chantel黎講,佢間屋千幾二千呎,都証明屋企都叫小康啦!

揾錢既唔係拍戲,登台拍廣告才揾錢,知名度就是錢朋友你新來的

咁多人葡萄星夢, 證明TVB成功了.

咁多人葡萄星夢, 證明TVB成功了.

有知名度,錢途無限

窮人去妖TV 有錢人去TVB

咁你果邊只紅姜B同MirB,咁人地唯有去對家啫!咁都 Gi Gut ?
Double-S咁賣力都用完即棄啦,地球人有目共賭喎

引用:

乜而家有歌星嘅咩?

引用:

又來on 9一番

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]