• 瀏覽: 2,254
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1

😀😀間中一鋪
謝謝

熱賣及精選
引用:
原帖由 隔夜委屈的西瓜 於 2021-6-5 11:41 PM 發表

12404219 12404220

😀😀間中一鋪
謝謝
唔該搞搞啲相😂😂

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
不打擾,是我對你最後的温柔
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好
我只是一個愛情的信徒,等待有一天能贏回你的全部
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-6-5 11:42 PM 發表

唔該搞搞啲相😂😂
😆😆成日都唔比我出相

冇發現謝謝

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2021-6-5 11:47 PM 發表

冇發現謝謝
美人,星洲米呀

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 隔夜委屈的西瓜 於 2021-6-5 11:46 PM 發表

😆😆成日都唔比我出相
有冇相,我都正你架啦。有種正,叫盲正個星米炒得幾乾身,味道應該夠濃😋

生活簡單,就是享受
足料超乾身夠香口,驚啲米粉會硬啲😅

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-6-5 11:50 PM 發表

有冇相,我都正你架啦。有種正,叫盲正個星米炒得幾乾身,味道應該夠濃😋
幾濃架,乾身無油😀所以食得哂

引用:
原帖由 隔夜委屈的西瓜 於 2021-6-5 11:54 PM 發表

幾濃架,乾身無油😀所以食得哂
係咩米粉來?

生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2021-6-5 11:52 PM 發表

足料超乾身夠香口,驚啲米粉會硬啲😅
😆75 分啦
有一點點係硬身嘅
味濃唔油算係咁
45蚊雞😀

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-6-5 11:55 PM 發表

係咩米粉來?
好似超力,唔知有無食錯😃太肚餓果時

引用:
原帖由 隔夜委屈的西瓜 於 2021-6-5 11:57 PM 發表

好似超力,唔知有無食錯😃太肚餓果時
似幼米,係有幾條乾少少。睇賣相,爭少少可以同我炒個兩碟比較下

生活簡單,就是享受
星米🤤

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-6-5 11:59 PM 發表

似幼米,係有幾條乾少少。睇賣相,爭少少可以同我炒個兩碟比較下
一個工廠區食到咁嘅質素真係感謝主😁

引用:
原帖由 隔夜委屈的西瓜 於 2021-6-6 12:01 AM 發表

一個工廠區食到咁嘅質素真係感謝主😁
西瓜,好人好事,時來運轉 只有湯,冇飲品喎?

生活簡單,就是享受
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]