• 瀏覽: 26,876
  • 回覆: 292
  • 追帖: 3
我原來未初戀過。我的初戀就交俾菲菲了

我是一個老年大叔,我只能承認,聽到第一句再加上咁甜美的笑容,我已經失守了,妳真係可以令我回想到年輕時嘅情感,真係令我深夜時偷偷落淚...

多謝@前晚善良的樓主 提供大量珍藏的菲菲,特此鳴謝 #260

熱賣及精選
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-6-6 01:41 AM 發表

咩戀....都經歷過喇。就係未經歷過初戀。

說着說着  閣下菊花深處有否傳來了一陣陣的痕癢

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-6-6 01:41 AM 發表

人地做得你孫女

引用:
原帖由 萬家花色弟弟 於 2021-6-6 01:52 AM 發表

大家咁話。咩戀....都經歷過喇。就係未經歷過初戀
真的。我看了佢的表演才發覺自己原來未有初戀的體驗

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-6-6 01:56 AM 發表

人地做得你孫女,唉,都做得我個女,真係國民初戀

最緊要有耐性....個天實俾機會你~!
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-6-6 01:56 AM 發表

淫憎J左姚姚末先

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 大大贏家 於 2021-6-6 02:22 AM 發表

人地做得你孫女,唉,都做得我個女,真係國民初戀
咁又係。所以我説十年後先

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-6-6 02:29 AM 發表

淫憎J左姚姚末先
太細個了,不太好

引用:
原帖由 榮哥哥 於 2021-6-6 01:55 AM 發表

人地做得你孫女
咁又係。但佢令我的初戀感覺返𦚵黎

連姚卓菲都想丁,你真係冇性架

戀愛預告唱得好聽

CARRIE LO ❤️ SIMON CHAN  
焯菲妹妹有幾分似王祖賢

721挑釁人831假死人101搶槍人
1111火燒人1113掟死人282輸死人

曱甴自欺欺人,真係笑死人!
引用:
原帖由 萬家花色弟弟 於 2021-6-6 01:52 AM 發表

咩戀....都經歷過喇。就係未經歷過初戀。

說着說着  閣下菊花深處有否傳來了一陣陣的痕癢
師兄,好文采, 經 閣下菊花 的比喻, 簡直提壺灌頂, 茅塞頓開, 頓時泛起絲絲的漣漪, 回首小弟 情竇初開 的回憶, 師兄 妙語連珠, 令小弟甘拜下風 ,絕 句

主題標籤 #姚焯菲
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]