• 瀏覽: 117,975
  • 回覆: 1,723
  • 追帖: 12
聽完Chantel bb首新歌,我已徹底被融化了
https://www.youtube.com/watch?v=U76U6NUSeS4

熱賣及精選
好難聽,香港音樂幾十年愛愛愛,黎D熱血勵志既唔得?戇L膠

引用:
原帖由 kira2018 於 2021-6-6 09:02 AM 發表

要個14歲小妹妹唱熱血歌?你無病啊

國民初戀

引用:
原帖由 kira2018 於 2021-6-6 09:02 AM 發表

熱血勵志???勇敢的中國人定義勇軍進行曲???無論唱什麼類型的歌都好,好聽觀眾就愛。

呼吸聲太多太重。

好似講到 Chantel 可以取代薑蓉, 天理不容, 一山不能藏二虎?麥記可以揾 Chantel 拍新一輯廣告了!😆

我戀愛了😍

初戀啊!我要初戀啊!初戀啊……🥰😍🤩😘

咁老土係既口號,完全唔襯 Chantel,麻煩改改佢

好囉
吾駛再睇宣萱D老人扮少女

真係青春無敵少女組

大丈夫
性情如火
力拔山河
引用:
原帖由 derrickt 於 2021-6-6 10:28 AM 發表

好似講到 Chantel 可以取代薑蓉, 天理不容, 一山不能藏二虎?麥記可以揾 Chantel 拍新一輯廣告了!😆
過多幾年姜x變左大叔,Chantel先得嗰廿,要取代姜x有幾難?姜x唔係三十幾歳都仲想被人叫姜b吧

引用:
原帖由 gba2006 於 2021-6-6 11:30 AM 發表

過多幾年姜x變左大叔,Chantel先得嗰廿,要取代姜x有幾難?姜x唔係三十幾歳都仲想被人叫姜b吧
駛乜Chantel ?一個野口同學都已經可以KO姜生啦
幾個都係14,5歲,真係前途無限。無線呢批新力軍唔簡單囉。

達加斯
引用:
原帖由 kira2018 於 2021-6-6 09:02 發表

咁呢首的確係37年前嘅歌嘛,Danny仔作果陣鬼知之後37年香港嘅歌曲都係愛愛愛咩🤔

引用:
原帖由 gba2006 於 2021-6-6 11:30 AM 發表

x2

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]