• 瀏覽: 143,480
  • 回覆: 2,031
  • 追帖: 14
Chantel其實唱得一般,十分有七分,但唱得好過其他選手而已
個人喜歡林珊珊板本

熱賣及精選
引用:
原帖由 gba2006 於 2021-6-6 08:57 AM 發表

聽完Chantel bb首新歌,我已徹底被融化了
https://www.youtube.com/watch?v=U76U6NUSeS4
唱出少女味道

無得輸

邊個話tvb老人台,Chantel 幾青春甜美

引用:
原帖由 袋中加加速腋下 於 2021-6-6 04:17 PM 發表

即係將D老肉比下來

冇得鍊

佢把聲好靚

引用:
原帖由 小肥周 於 2021-6-6 03:59 PM 發表

日本好多都係13,14歲就出道
日本當然係。
香港少啲。

引用:
原帖由 袋中加加速腋下 於 2021-6-6 04:17 PM 發表

viu先係老人台啦,搞埋193呢類三十幾歲大叔做小丑

唔錯,同林姍姍不相伯仲

引用:
原帖由 gba2006 於 2021-6-6 08:57 AM 發表

聽完Chantel bb首新歌,我已徹底被融化了
https://www.youtube.com/watch?v=U76U6NUSeS4
咁嗰果張圖呢?

引用:
原帖由 dustin 於 2021-6-6 03:18 PM 發表

本來覺得呢位小妹妹串串槓,唔多like佢,但尋晚聽完佢唱,徹底改觀。本身係Danny迷,好鍾意呢首歌,林姍姍同Danny唱嘅版本都鍾意,呢個妹妹唱嘅版本係so far我聽過最好嘅cover version. 
Chantel 從未吋吋貢過

唱得好好聽,估唔到人仔細細,唱得咁好👍🏻

引用:
原帖由 dustin 於 2021-6-6 03:18 PM 發表

本來覺得呢位小妹妹串串槓,唔多like佢,但尋晚聽完佢唱,徹底改觀。本身係Danny迷,好鍾意呢首歌,林姍姍同Danny唱嘅版本都鍾意,呢個妹妹唱嘅版本係so far我聽過最好嘅cover version. 
有冇聽過梁詠琪版?

唔錯👍🏻

已直逼廿萬

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]