• 瀏覽: 144,527
  • 回覆: 2,036
  • 追帖: 13
做得好👍

熱賣及精選
引用:
原帖由 airhei 於 2021-6-6 06:21 PM 發表

好多打手
無錯,好多妖 tv 打手成日越區吹捧 mk 曱甴團,真係好L煩

youtube 熱門 香港 no.1

附件

未命名.jpg(52.62 KB)

2021-6-6 06:41 PM

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-6-6 06:41 PM 發表

youtube 熱門 香港 no.1
叻女

笑料,有d人話唱舊歌,仆街,歌唱比賽當然係唱舊歌啦,唔通唱自創,有,唔多囉,d人為反而反!

引用:
原帖由 kkk20210521 於 2021-6-6 01:40 PM 發表

去睇妖台吧,姜逃那些低b水準啱你聽
其實姜逃係咪大陸人,佢個名硬係覺得好北方既味道

咁勁?

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-6-6 05:05 PM 發表

有冇聽過梁詠琪版?
唔鍾意佢嘅唱腔,把聲"吊"住嚟唱,一啲都唔穩定,其實佢唱歌好難聽

小小年紀可以唱到咁功力,無得輸

抵佢紅

引用:
原帖由 dustin 於 2021-6-6 06:53 PM 發表

唔鍾意佢嘅唱腔,把聲"吊"住嚟唱,一啲都唔穩定,其實佢唱歌好難聽
咁只能說每人喜好不同

引用:
原帖由 kwood 於 2021-6-6 05:58 PM 發表

最失敗係臨尾播左rock既一句,直接影響哂成首歌既完美度!希望tvb製作部多加留意,唔好再加其他人無謂既反應。如果係什麼hugo felix之流,中間加幾多段都唔緊要。但係chantel gigi就真係唔好加其他人講野聲落去!切記切記!
你咁都唔明?專登借小妹妹幫手推下呢位哥哥嘅人氣啦,tbb最鍾意玩呢啲手段,劇集就搞緋聞,兩女就搞不和傳聞。

恭喜chantel bb 榮登youtube#1

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-6-6 06:57 PM 發表

咁只能說每人喜好不同
係,好似食嘢咁,每人口味不同,多謝您討論時以事論事,不會因為我跟你口味不同而惡言相向。

下次唱呢首"少女情懷"

似輕紗纏著我
迷樣美誰猜破
像塊冰似點火
情沒法捉摸

蝶與蜂纏著我
年華二八如花朵
又似詩又似歌
誰亦要認識我

身邊小子一個個
青春的我心多多
想選的不選我