• 瀏覽: 2,787
  • 回覆: 26
MJ同現今得分手對比真係唔太掂,運球唔太好3分弱...同呢3位得分手比真係差好遠只不過以前D防守橫移步慢同技術差先比佢屈到

熱賣及精選
睇見KD 就唔開胃,Tmac 話得佢好岩

引用:
原帖由 BSKTGOAT 於 2021-6-6 09:43 PM 發表

MJ同現今得分手對比真係唔太掂,運球唔太好3分弱...同呢3位得分手比真係差好遠只不過以前D防守橫移步慢同技術差先比佢屈到
樓主開這個低能POST註定被插.

我有時都覺得你勁過哂佢地幾個,由其你入波嗰陣好鬼準。

今次唔吹咖喱嘅? 小心燈死佢地喎~

引用:
原帖由 BSKTGOAT 於 2021-6-6 09:43 PM 發表

你最勁,一個勁過晒佢地幾個。

呢度有師兄講得岩
Kawhi呢啲攻得又守得,命中率高,中投三分乜都有
仲夠膽講依家呢代超巨勁唔過MJ只係自欺欺人

引用:
原帖由 水留情 於 2021-6-7 10:42 AM 發表

呢度有師兄講得岩
Kawhi呢啲攻得又守得,命中率高,中投三分乜都有
仲夠膽講依家呢代超巨勁唔過MJ只係自欺欺人
真係未見過mj球員生涯要玩咩負荷管理,又輪休又盛,扭咁多屎忽花

引用:
原帖由 waifung03 於 2021-6-6 11:14 PM 發表

睇見KD 就唔開胃,Tmac 話得佢好岩
Tmac有資格批評人嗎? 顛峰期帶隊playoff全部一輪遊,生涯尾更加係傷多過打

笑死我, KL生涯PPG 20都無, 竟然同生涯PPG 30.1既MJ比.......

引用:
原帖由 fxckin 於 2021-6-7 03:59 PM 發表

真係未見過mj球員生涯要玩咩負荷管理,又輪休又盛,扭咁多屎忽花
Curry 條尾龍骨碎曬照落場打出現象級表現啦

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-6-7 04:43 PM 發表

哇,反哂地球已認知嘅醫學常識wor

過去往往總是過不去......
引用:
原帖由 20280_dw 於 2021-6-7 04:55 PM 發表

哇,反哂地球已認知嘅醫學常識wor
你有冇睇波,果幾場墊曬野照樣場場30+

咁樣比較太膚淺

引用:
原帖由 鵰你老美 於 2021-6-7 04:43 PM 發表

何止尾龍骨碎曬,直頭四肢斷晒,眼耳口鼻冇晒功能咁落場打啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]