• 瀏覽: 32,958
  • 回覆: 159
  • 追帖: 2
高智又點呀?
睇睇暴大生門好多應認為自己高智不過睇落去似低能囉!
比滷味跣到攤曬地!
重以為自己好醒,
蕃薯都不如!
高智低能已經抬高左佢啦

熱賣及精選
本來可以超越新加玻,比班黃屍拖累

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-6-8 05:22 PM 發表

香港人工唔係低, 係香港生活費高, 變相你認為低,
如果你係香港搵, 去台灣使, 絕對係高,
建議你節衣縮食幾年, 退休去台灣生活
台灣嘅最大特別, 係佢唔進步, 10年前去台灣, 同10年後去台灣無咩分別
但10年前去深圳, 10年後去深圳就完全唔同晒
我都想去台灣退休
你講得岩,香港最主要消費其實係住,住可以食你50/100錢,計埋交稅mpf生活費,你邊有流動資金自肥?以上依埋野係一定一定要係你收入50/100以下

溝淡晒啦~~~~

政府仲要搵班IQ,EQ,AQ 都低既人去官理香港

天才都無用啦~~~因為黑社會只會同你打爛仔交

引用:
原帖由 23337799 於 2021-6-10 15:48 發表

你講得岩,香港最主要消費其實係住,住可以食你50/100錢,計埋交稅mpf生活費,你邊有流動資金自肥?以上依埋野係一定一定要係你收入50/100以下
所以香港人從來都唔認清邊個係朋友邊個係敵人
李嘉誠最憎邊個, 邊個就係我地嘅朋友,
但偏偏, 誠哥由李氐力場突然變了民主之父
D黑暴出糧出百佳COUPON,
佢個仔嘅電視台變成黃人嘅精神支柱

曾經有個遺存學家講過黑人智商較低睇黎所言非虛

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-6-7 11:40 AM 發表

但係點解香港人咁叻人工又咁低?<<<

成就高低主要唔係講IQ。
香港人工一d都唔低。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
你其實都未明呢個世界最終嘅計分係咩嘢😂😂😂

不是吧,北韓智商居然高過台灣

但近十年多左好又多過度活躍,輕度弱智,抑鬱或唔知咩失控症,仲主要係10-25歲,唔好問我數據,主要法庭判案d人求情講架咋

on9最多

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2021-6-7 11:00 AM 發表

果日真係引左大班傻閪出黎送頭,要清左呢班傻閪手足,香港人知智力先唔會被拉低

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛
引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-6-7 10:55 AM 發表

果然係好多智將.
二百萬個

聰明系睇個人唔系睇地區吧

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2021-6-7 10:40 AM 發表

估唔到香港人係全球智商最高 
但係點解香港人咁叻人工又咁低?
其實某程度上 香港人應該好蠢

https://www.youtube.com/watch?v=hqpRozC2n24
成日講,香港人高分低能。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]