• 瀏覽: 31,128
  • 回覆: 153
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-6-7 11:40 AM 發表

但係點解香港人咁叻人工又咁低?<<<

成就高低主要唔係講IQ。
應該係講人事,識人好過識字,公司請班癈柴鬼佬,無論工程、理論....什麼都唔識,祇係英文佢好過,咁就十幾二萬個月,包食包住包機票!

熱賣及精選
排名的依據是啥?

引用:
原帖由 superpang 於 2021-6-8 08:23 AM 發表

應該係講人事,識人好過識字,公司請班癈柴鬼佬,無論工程、理論....什麼都唔識,祇係英文佢好過,咁就十幾二萬個月,包食包住包機票!
工程介可能真係咁...

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-6-7 11:40 AM 發表

臭港人工仲話低?

高分.....但低能呢.
有 L 用?
起碼有二百幻呢, 會信全霉, 信政棍.

附件

DontAskJustBelieve.png(149.63 KB)

2021-6-8 11:57 AM

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
雙重標準是畜類
自由民主屬邪教
若香港人都已算全球智商最高喞一群,哩兩年做出咁愚蠢喞行為,咁證明人類總遠遠未心智進化到可以真正實行民主自由制度。
反而突顯出智商越高、越自私自利,對於群體社會破壞性越強。

香港唔係人工低, 係消費高,
你搞清楚先喇, IQ 高

香港人的智商高原因係洋奴性重,鬼佬覺得香港人好使好用,鬼佬講乜就信乜,鬼佬的利用工具,鬼佬肯定係話你叻仔啦,這樣香港曱甴廢青又在意淫丶自以為是了

WEI200929
低過100唔係弱智咩

喺香港生活壓力好大

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2021-6-7 10:40 發表

估唔到香港人係全球智商最高 
但係點解香港人咁叻人工又咁低?
其實某程度上 香港人應該好蠢

https://www.youtube.com/watch?v=hqpRozC2n24
第二? 唔會掛,
如果智商最高, 點解會信爆眼, 那怕係佢入紙唔比差人去查
點解會信太子有人死, 那怕一條屍同家人都無
點解信陳彥霖媽媽已經死咗, 上電視係演員? 到佢出現未死時又要用粗口問候
點解又信安心出街會偷你D個人資料, 但明明電話有晒GPS, 政府又有晒你出生年月日
定係, 人類就係低能, 香港人真係好高智商呀?

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2021-6-7 11:00 發表

邊到嚟架呢張圖? 蘋果??

9點半蘋果新聞報道 今日必睇(2021年6月4日)︱維園32年來首

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-6-7 11:40 發表

香港人工唔係低, 係香港生活費高, 變相你認為低,
如果你係香港搵, 去台灣使, 絕對係高,
建議你節衣縮食幾年, 退休去台灣生活
台灣嘅最大特別, 係佢唔進步, 10年前去台灣, 同10年後去台灣無咩分別
但10年前去深圳, 10年後去深圳就完全唔同晒
我都想去台灣退休

引用:

人地移民又話搵唔到香港咁高人工

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2021-6-7 10:40 AM 發表

估唔到香港人係全球智商最高 
但係點解香港人咁叻人工又咁低?
其實某程度上 香港人應該好蠢

https://www.youtube.com/watch?v=hqpRozC2n24
智商咁高..又唔去打針
仲話打針會死人, 呢D係智商高既表現咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]