• 瀏覽: 5,837
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
由3萬爭扎到快5萬,最後買咗,好肉痛,但好開心🥰

熱賣及精選
恭喜,我都係由三萬六千幾開始睇,到四萬一千一時就出手,呢個唔會買錯~

Congrats!  買得好, 最緊要開心. 

恭喜入手經典我就錯過咗,而家太貴唔捨得買

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 1a2b3c 於 2021-6-7 02:04 PM 發表

恭喜,我都係由三萬六千幾開始睇,到四萬一千一時就出手,呢個唔會買錯~
我$41100時都出過手, 但買唔啱色, 宜家想入2.55已經要$5萬幾

引用:
原帖由 RReenn 於 2021-6-7 08:35 PM 發表

我$41100時都出過手, 但買唔啱色, 宜家想入2.55已經要$5萬幾
我兩個都係$41100入,過5我未必捨得買

引用:
原帖由 1a2b3c 於 2021-6-7 09:11 PM 發表

總覺得$5萬幾有好多選擇, 同埋CC質量好似差咗

恭喜你!鍾意就唔好等,只會越來越越貴😙
我在2017年入手,當時$35700,我放在到現在也未用,不過得閒攞出嚟摸吓都開心😃

引用:
原帖由 高貴貓 於 2021-6-7 10:00 PM 發表

我在2017年入手,當時$35700,我放在到現在也未用,不過得閒攞出嚟摸吓都開心😃
靚價

真係早買早享受,我太遲入坑

幾年前既我,會用$36000飛轉歐洲~

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 1a2b3c 於 2021-6-7 09:11 PM 發表

成日都諗住放棄,但始終都敵唔cf嘅魔力😅

引用:
原帖由 高貴貓 於 2021-6-7 10:00 PM 發表

多謝️ 尤其呢啲經典款真係只會買貴,唔會買錯🤣

引用:
原帖由 rainy大頭蝦 於 2021-6-7 06:50 PM 發表

恭喜入手經典我就錯過咗,而家太貴唔捨得買
多謝️上次買完個豆腐諗住頂得住條癮,點知都係唔得🤦🏻‍♀️

Chanel袋睇唔啱就要買,遲買只會越黎越貴

引用:
原帖由 笨笨笨貓 於 2021-6-7 10:47 PM 發表

多謝️上次買完個豆腐諗住頂得住條癮,點知都係唔得🤦🏻‍♀️
豆腐包~仲有人想買~不過已經無喇!

我用後感真心唔錯~用埋內袋都夠位!

買完一個收手

係⋯⋯唔⋯⋯可⋯⋯能

陸續有嚟睇啱又會買等你下次出帖分享

仲有小皮具~如果mini o case有出呢隻色入唔入好~但聽完我朋友意見~滅咗火

不去旅行會抑鬱
千金難買心頭好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]