• 瀏覽: 2,857
  • 回覆: 17
  • 追帖: 2
請問各位師兄,前幾日收左housing個興趣call,叫我上去補交文件,但最尾補左句冇咩特別,只係更新資料

其實係咪已經係會有offer

熱賣及精選
引用:
原帖由 傑仔仔仔 於 2021-6-7 07:28 PM 發表

請問各位師兄,前幾日收左housing個興趣call,叫我上去補交文件,但最尾補左句冇咩特別,只係更新資料

多數都係,但可能職位暫時不多,叫定幾個上來補資料,因為偶爾有人拖拖拉拉成個星期先抽時間上去,
或者甩底放棄。
一日內撲上去就最好啦~ 補左未?

引用:
原帖由 祖迪 於 2021-6-7 07:57 PM 發表

多數都係,但可能職位暫時不多,叫定幾個上來補資料,因為偶爾有人拖拖拉拉成個星期先抽時間上去,
或者甩底放棄。
聽日上去

引用:
原帖由 祖迪 於 2021-6-7 07:57 PM 發表

或者甩底放棄。
但唔係計waiting個排位架咩

引用:
原帖由 傑仔仔仔 於 2021-6-7 08:07 PM 發表

但唔係計waiting個排位架咩
你可以明天打上去話唔好意思,未準備好文件再約下星期睇。
姐姐實話可以但盡快;但佢一樣會繼續call ,比如今次預7月duty 3位,齊腳就下一回合囉!
其實我有朋友試過拖左超一星期補文件,上年可能疫情啦~一拖就等十個月先有電話來。所以我覺得越快越安心囉

引用:
原帖由 祖迪 於 2021-6-7 08:18 PM 發表

姐姐實話可以但盡快;但佢一樣會繼續call ,比如今次預7月duty 3位,齊腳就下一回合囉!
其實我有朋友試過拖左超一星期補文件,上年可能疫情啦~一拖就等十個月先有電話來。所以我覺得越快越安心囉
唔該師兄,聽日就上去

引用:
原帖由 傑仔仔仔 於 2021-6-7 07:28 PM 發表

Ching, Housing 乜嘢位?

引用:
原帖由 lovekakababy 於 2021-6-7 08:30 PM 發表

Ching, Housing 乜嘢位?
WS2 呀

引用:
原帖由 傑仔仔仔 於 2021-6-7 08:31 PM 發表

WS2 呀
Ching 加油💪🏻

我無收到電話係咪已經可以打定輸數?

引用:
原帖由 rainlostcat 於 2021-6-7 08:57 PM 發表

我無收到電話係咪已經可以打定輸數?
HOUSING WS2 (civil)?

引用:
原帖由 傑仔仔仔 於 2021-6-7 08:59 PM 發表

HOUSING WS2 (civil)?
二級監工(建築)

引用:
原帖由 rainlostcat 於 2021-6-7 11:05 PM 發表

二級監工(建築)
我civil ,所以你唔洗擔心

引用:
原帖由 祖迪 於 2021-6-7 08:18 PM 發表

今日上左去簽埋Criminal check

都係收返齊所有人啲料後,咪出waiting/reject信囉。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]