• 瀏覽: 13,884
  • 回覆: 72
  • 追帖: 2
真係冇乜見人帶呢隻錶,其實我覺得呢隻錶好啱女仔戴。好慶幸當年自己行到第四五間AD嘅時候已經搵到,仲要係最後一隻,佢要我俾咗錢先幫我調隻黑色過嚟,好彩當時買咗,依家想買都難。

曾經以為IWC係我嘅最愛,自從兩年前見到佢之後,先發現佢係我嘅真愛。以前覺得勞嘅斯文錶好老土,但呢隻當年既新版,我講唔出同以前嘅有咩唔同,總之一見到個廣告就覺得型咗好多,錶身同錶帶嘅比例好完美,再加上狗牙同珠帶好classic 。有冇師兄可以具體話到俾我知,其實同對上果幾代有咩唔同?

精選汽車
dj 靚丫,喜歡板帶

我見女仔多數會揀ym 玫瑰金

同某隻廉價錶牌子有9成似

我日日都帶緊, 秒差近乎零 值得信賴👍

引用:
原帖由 貓餅思 於 2021-6-7 11:06 PM 發表

真係冇乜見人帶呢隻錶,其實我覺得呢隻錶好啱女仔戴。好慶幸當年自己行到第四五間AD嘅時候已經搵到,仲要係最後一隻,佢要我俾咗錢先幫我調隻黑色過嚟,好彩當時買咗,依家想買都難。

曾經以為IWC係我嘅最愛,自從兩年前見到佢之後,先發現佢係我嘅真愛。以前覺得勞嘅斯文錶好老土,但呢隻當年既新版,我講唔出同以前嘅有咩唔同,總之一見到個廣告就覺得型咗好多,錶身同錶帶嘅比例好完美,再加上狗牙同珠帶好classi ...
36定41mm?

引用:
原帖由 龍久 於 2021-6-8 07:54 AM 發表

36定41mm?
36, 41就對我女仔手嚟講無咁精緻。

引用:
原帖由 貓餅思 於 2021-6-7 11:06 PM 發表

曾經以為IWC係我嘅最愛,自從兩年前見到佢之後,先發現佢係我嘅真愛。以前覺得勞嘅斯文錶好老土,但呢隻當年既新版,我講唔出同以前嘅有咩唔同,總之一見到個廣告就覺得型咗好多,錶身同錶帶嘅比例好完美,再加上狗牙同珠帶好classi ...
樓主手靚戴咩都靚!

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-6-8 05:34 AM 發表

何止,我都有隻係米奇老鼠,100%似添呀,仲要係金銀潤添。🤪  等我搵返出嚟兩隻拼吓先🤣

廿幾三十年前好多人戴的

近來因為缺勞,呢d倉底款都摷返出來

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
引用:
原帖由 Perfect 於 2021-6-8 08:30 AM 發表

廿幾三十年前好多人戴的

近來因為缺勞,呢d倉底款都摷返出來
你啱呀,我媽同老豆都有幾隻,阿媽果啲仲要有鑽石,老土到爆。。。。。大過咗反而對呢隻一見鍾情🤣

有圖

引用:
原帖由 貓餅思 於 2021-6-8 08:14 AM 發表

36, 41就對我女仔手嚟講無咁精緻。

我老婆嘅,都係36

一定好睇過黑圈公廁

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-6-8 05:34 AM 發表

一啲都唔似點解你會覺得似淨係啲光澤已經冇得講離遠已經知道係勞力士

主題標籤 #iwc #萬國錶
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]