• 瀏覽: 21,356
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 周永祥 於 2021-6-8 08:34 AM 發表

最樣衰係譚小環
杏兒係長期低走,睇得多順眼左

小環一當選即暴跌,回帶都唔明點選得出。

杏兒工作積極,囗密唔亂吹,應該受尊重。

熱賣及精選
原來如此

引用:
原帖由 日日新聞 於 2021-6-8 02:20 AM 發表

本文原創自微信公衆號“扒婆”ID:bapo818,未經允許,請勿轉載。不過歡迎大家把文章轉發到朋友圈哦,麼麼噠。

胡杏兒從不被看好的醜小鴨當上位TVB當家花旦拿下視後的故事被寫過不少,和黃宗澤那段讓人意難平的失敗戀情也屢屢被回憶。

但她選美的故事卻比較少被提及,今天咱們聊聊這個。

胡杏兒的顏值爭議,是從21年前參加港姐選美就開始了,曾經一度她也是盤點“最醜港姐”帖子裏的常駐成員。

前兩天寫 ...
郭羨妮都唔靚

胡杏兒係努力既。

引用:
原帖由 日日新聞 於 2021-6-8 02:20 發表

本文原創自微信公衆號“扒婆”ID:bapo818,未經允許,請勿轉載。不過歡迎大家把文章轉發到朋友圈哦,麼麼噠。

胡杏兒從不被看好的醜小鴨當上位TVB當家花旦拿下視後的故事被寫過不少,和黃宗澤那段讓人意難平的失敗戀情也屢屢被回憶。

但她選美的故事卻比較少被提及,今天咱們聊聊這個。

胡杏兒的顏值爭議,是從21年前參加港姐選美就開始了,曾經一度她也是盤點“最醜港姐”帖子裏的常駐成員。

前兩天寫 ...
當時佢係19 1/2歲,佢係11月生日,1999年按過生日,佢應係20歲

胖的人不容易老。不過兒子很Q

引用:
原帖由 ericwon666 於 2021-6-8 05:31 AM 發表

唔好玩啦.郭羨妮正好多.
兩個都唔正,但老左後,胡杏兒有型格d.演藝成就高好多,郭好老土,人品覺得都係胡杏兒較好 ,散發的氣質也不同,郭只是姣妮黎

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2021-6-8 06:18 AM 發表

郭羨妮後生靚佢好多,對波都完勝,係老得快。
比發瘟玩殘啫

胡杏兒的確很會做人
離開那麼多年
還一直說tvb就是我的娘家

胡杏兒堅係扒冇講錯

其實胡幸兒,我唔覺得佢醜樣啝!
當然郭羨妮係好靚!

唔講唔知道

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2021-6-8 08:08 AM 發表

當年啲泳衣咁高叉
係囉,呢D都夠睇啦,唔明仲有人偷影人裙底做乜

佢未算好靚,但有觀眾緣,仔女唔作準的
好睇既父母有機會生出普通既子女
普通既父母都有機會生出好睇既子女
兄弟姊妹都可以差好遠就知啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]