• 瀏覽: 771
  • 回覆: 8
幾個人,又冇咩好食,去番呢間經常去的飯堂小聚。

附件

20210606_195410.jpg(233.69 KB)

2021-6-8 09:51 AM

20210606_204737.jpg(114.76 KB)

20210606_194305.jpg(141.94 KB)

20210606_194309.jpg(143.04 KB)

20210606_194937.jpg(80.91 KB)

20210606_195350.jpg(289.13 KB)

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
熱賣及精選
好味
幾多位用?

引用:
原帖由 dtw 於 2021-6-8 10:03 AM 發表

好味
幾多位用?
三個人。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
引用:
原帖由 東方紅 於 2021-6-8 10:45 AM 發表

三個人。
夠曬

唔錯唔錯  

後着驚天人 無敵是賭神
OK喎

好吸引的一餐

幾好的一餐

唔錯喎

北海道,沙巴,華欣,東京,冰島挪威,台中
首爾,關西,九州,波蘭,金邊
北海道,山陰.陽,山口,鹿兒島,靜岡
華欣,東北,北海道,群馬,北海道,台東