• 瀏覽: 28,536
  • 回覆: 166
  • 追帖: 3
當中有個肺炎帶菌者,咁點計法

熱賣及精選

引用:
原帖由 傅満洲 於 2021-6-8 12:28 PM 發表

出公海有得賭
會好受歡迎
長時間係公海,重點節目

打幾多針都要繼續抗疫直至永遠

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-6-8 11:49 AM 發表

仲要包晒你3餐 雖然冇得落地 但其實可以遠離下市區已經算滿足到出外旅行既感覺
我諗包埋船上tips 同埋額外使費都係5,000之內搞得掂 好吸引
不過前提係你要打左疫苗先 如果冇打唔使諗
五百先合理

打咗都無謂去啦。乖乖地留係屋企啦!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-6-8 12:56 PM 發表

跟你 想法, 5千一個人 住2晚 其實好貴, 疫情前 更平⋯
真係咩? 住3晚先岩

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-6-8 11:49 AM 發表

仲要包晒你3餐 雖然冇得落地 但其實可以遠離下市區已經算滿足到出外旅行既感覺
我諗包埋船上tips 同埋額外使費都係5,000之內搞得掂 好吸引
海上困獸斗

打左都唔敢去,坐郵輪風險好高

不要美金,只愛黃金 !!
引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-6-8 01:21 PM 發表

真係咩? 住3晚先岩
佢寫 兩晚 或 三晚 ,即係最平兩晚 1750, 雜費服務費 千幾, 如果 海景房又多幾百, 通常兩人一房。

可能因此又引爆新一波?
唔該d專家好好預先評估風險。

引用:

其實架船樣樣係錢........諗住食幾餐free + hea下……………唔建議浪費時間去.........好悶架......
ps : 坐過咩雙子星........

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

樓主,去完返嚟寫報告。

打疫苗可能會死 , 可能半身殘癈 , 可能有嚴重過敏反應

就算只有輕微過敏反應 , 長遠都唔知有乜後遺症

為咗屋企人 , 為咗我自己 , 我會睇多 d 長遠數據先考慮疫苗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]