• 瀏覽: 28,537
  • 回覆: 166
  • 追帖: 3
我收到信息,雲頂夢號8,9月,送我3日2同4日3夜免費露台房。

熱賣及精選
帶多個錢!內有賭場,可玩兩手!實質賭船!

其實香港人真係好幸福,有得打仲係免費,打針地方又方便,唔信科興又可以揀輝瑞,唔明點解唔打

搏唔 搏得過自己衡量,仲記唔 記得日本鑽石公主號嗰啲旅客比不同國家當波踢嘅時候

]

泡沫只有在破滅後,才知道是泡沫 - 格林斯潘
引用:
原帖由 Watergor 於 2021-6-8 12:14 PM 發表

如果年尾有旅行去一定更多人打疫苗
嚟緊應該要打左先可以出去

5000蚊你就想落船。三日二夜賊船

因獸鬥

引用:
原帖由 anish01 於 2021-6-8 12:12 PM 發表

我朋友係郵輪會員,收到訊息房租費全免,港務費雜費人頭計約三百幾,我地一早打咗疫苗但我個人唔鈡賭錢,上到船冇乜野玩,泳池可能有限制,考慮吓去唔去!
大把姐姐仔陪你製作愛情功夫片啦

打咗都唔會去
隨時上唔返岸

引用:
原帖由 新中國香港人 於 2021-6-8 06:22 PM 發表

其實香港人真係好幸福,有得打仲係免費,打針地方又方便,唔信科興又可以揀輝瑞,唔明點解唔打
日日死人冇關係
點俾到人信心打

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-6-8 12:56 PM 發表

跟你 想法, 5千一個人 住2晚 其實好貴, 疫情前 更平⋯
去威尼斯人 巴黎.........都唔使咁貴

引用:
原帖由 daiichi 於 2021-6-8 06:39 PM 發表

搏唔 搏得過自己衡量,仲記唔 記得日本鑽石公主號嗰啲旅客比不同國家當波踢嘅時候
全部香港遊客再加上全部打晒兩針後14日,應該非常安全。

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-6-8 11:49 AM 發表

仲要包晒你3餐 雖然冇得落地 但其實可以遠離下市區已經算滿足到出外旅行既感覺
我諗包埋船上tips 同埋額外使費都係5,000之內搞得掂 好吸引
不過前提係你要打左疫苗先 如果冇打唔使諗
100日環遊世界都係12萬起,一日三餐,一餐$100計,食都食咗一半!

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-6-8 11:49 AM 發表

仲要包晒你3餐 雖然冇得落地 但其實可以遠離下市區已經算滿足到出外旅行既感覺
我諗包埋船上tips 同埋額外使費都係5,000之內搞得掂 好吸引
要問清楚百家樂枱開不開。如果唔開。你自己去啦:

引用:

有人中招。你要14天在海上漂。
代價好嚴重。你想想吧!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]